Wpis z mikrobloga

@AlgorytmPrima: Benefitem pracy w IT jest to, że mogę sobie pogadać z kimkolwiek o czymkolwiek bez kwasu. I o ile z bliższymi kolegami żartujemy z siebie nawzajem, to nikt nie próbuje na siłę wprowadzać fermentu, poza jednym gościem, ale on jest jeszcze dziwniejszy niż ja, więc przymykam na niego oko. Może macie za dużo stresu w robocie do odreagowania, u mnie jest lajt ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@skorpion666: to piszą w większości młodzi ludzie i paradoksalnie w swojej sytuacji maja rację. Jak jesteś starszy to wiesz ze dziecko po prostu czasem jest, ludzie się rozchodzą, czasem ktoś nawet umiera, zdarza się.

Tylko jak jesteś młodszy to dziewczyny z dziećmi to takie co zaciążyły w wieku 16-18 z przypadkowym, lub pół przypadkowym partnerem a to nie świadczy o nich najlepiej, już nie mówiąc o tym że będąc młodym
  • Odpowiedz
@skorpion666 koleszko 2 dni temu zostawiła mnie dziewczyna z dzieckiem bo po miesiącu związku nie zachowywałem się jak odpowiedzialny tata. Ogólnie dla mnie to nie problem jak kobieta ma dziecko, ważne żeby ona też zrozumiała że nie łatwo zostać ojcem w miesiąc
  • Odpowiedz
@AlgorytmPrima Aaa, przepraszam. Z drugiej strony - prawie w każdym takim "męskim" gronie jest jakaś kobieta - ziom. Nie musi być typową chłopczycą, po prostu ma wyższą tolerancję i o ile reszta traktuje ją trochę łagodniej, to nie psuje to atmosfery. Ciekawe, czy to tylko próby adaptacji do otoczenia, czy po prostu kobiety to czasem też ludzie ;)
  • Odpowiedz