Wpis z mikrobloga

@skorpion666: Bardziej zależy na podejściu faceta do tego. Na przykład ja osobiście nigdy bym się nie podjął wychowywania cudzego gówniaka. No po prostu jest to dla mnie nie do przeskoczenia. Trochę współczuję kobietom bo wbrew pozorom moje podejście nie jest tak rzadko spotykane jakby się mogło wydawać.
  • Odpowiedz
@skorpion666: problemy by kogoś poznać bo odrzuca bycie Cuckiem. To jakby powiedzieć, że ktoś kto nie chce jeść gówna będzie miał problemy z tym by coś zjeść. Czepiasz się, że ludzie mają godność i nie chcą brać odpadów, brawo panie CUCKU.
  • Odpowiedz
dopuszczają myśl ze kobieta z dzieckiem może się zakochać w kimś innym z wzajemnością?

@skorpion666: Jasne. Przecież chodzi im o to, że przebywanie w takim związku to frajerstwo, a nie, że nie mogą istnieć.
  • Odpowiedz
@skorpion666: Na moje to oczywiście że może. Miłość to uczucie jak każde inne. Wielkiego wpływu na nie nie mamy. Inna sprawa że według mnie to nigdy dla faceta dobre nie jest. Dziecko zacznie dorastać i mu to wypominać a uczucie przytępi się z latami. I zostanie w przysłowiowej dupie.
  • Odpowiedz
A teraz gimbus pierodli jakies beta bankomaty, i z takim podejściem wchodząc w dorosłość, będzie miał zajebiste problemy aby kogoś poznać.

@skorpion666: to jest odwrotnie. On już ma problemy, żeby kogoś poznać, więc sobie tłumaczy, że to przez wysokie wymagania :)
  • Odpowiedz