Wpis z mikrobloga

• 164
@Idesiku_Nago: pewnie nie siedzą na wykopie bo by się o sobie dużo dowiedzieli. Mirki niestety nie wiedza co to miłość. Życie to dla nich myślenie bolcem a po drugiej stronie interesowność kobiet. Często się zastanawiam ze już tak dużo czasu minęło, tyle fajnych rzeczy za mną, a z drugiej strony się cieszę ze potoczyło się normalnie, a nie płakałem na jakichś stronach. Z reszta, kto siedzi na wykopie ( ͡
  • Odpowiedz
@skorpion666: ale odpuść sobie, wartościowy facet i tak świetnie sobie poradzi w takiej sytuacji i będzie potrafił się zachować i odnaleźć, te zjeby tylko robią przysługę nam wszystkich i odsiewają ziarno od plew :) a jak już skończą szkoły, wyprowadza się od mamusi i zobaczą jak wygląda życie to zweryfikuja swoje dotychczasowe poglądy
  • Odpowiedz
@skorpion666: siedzenie cały dzień na wykopie i obrażanie normalnych ludzi to jedno, a wchodzenie na wykop w ramach, nie wiem, odskoczni od dnia codziennego(?) i śmieszkowanie (nie mylić z popularnym tutaj hejtem xD) to co innego
  • Odpowiedz
@skorpion666: nie wchodzę nikomu nigdy z butami w życie i rozumiem, że dla dwójki dorosłych osób dziecko nie musi być żadną przeszkodą, choć sam nie chciałbym być w takiej sytuacji. Czułbym się, jakbym miał zacząć grę na czyimś sejwie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
dziwne określenia Cuck, beta, chad. Nim znalazłem wykop nie wiedziałem nawet ze coś takiego funkcjonuje.

@skorpion666: bo normalni ludzie takich określeń nie stosują.
Podobnie jak nie dzielą innych na przegrywow, wygrywow, normikow etc.
Po prostu żyją i traktują innych jak LUDZI.
  • Odpowiedz
a ja jestem ciekawy czy wykopowi specjaliści behawioralni dopuszczają myśl ze kobieta z dzieckiem może się zakochać w kimś innym z wzajemnością?

Oczywiście że może, tutaj nikt się nie nabija z takiego powodu, bardziej z takich co "mam 22 lata, 3 dzieci najstarsze 7 lat, bezrobotna, bez wykształcenia szuka odpowiedzialnego mężczyzny! NIE INTERESUJOM MNJE PRZYGODY"

Czy to zawsze jakies dziwne określenia Cuck, beta, chad.

No jak ktoś się godzi na coś takiego jak
  • Odpowiedz
Nim znalazłem wykop nie wiedziałem nawet ze coś takiego funkcjonuje

@skorpion666: czyli nie wiedziałeś o istnieniu rogaczy (polski odpowiednik cuck), facetów słabych i uległych (beta) oraz gości z ładną buźką i pustym łbem na których lecą dziewczyny (chad)? xD Przeszkadza ci, że ktoś to nazwał po swojemu?
  • Odpowiedz
@Porton: a jak kobieta nie ma dziecka, to daje Ci gwarancję, że nigdy nie była w związku, nikt jej nie zostawił? Z drugiej strony - kobieta z dzieckiem też może kogoś zostawić, a nie tylko być zostawiona. Może to zrobić dla swojego, dziecka dobra. Mężczyzna może też umrzeć, zginąć. A tu już od razu szufladkujesz, że jak sama wychowuje dziecko, to na pewno p------a i nikt jej nie chciał.
  • Odpowiedz
@skorpion666: Chyba nie do końca masz raję, mam tyle lat co ty i również pamiętam erę przed internetem i zarówno wtedy jak i teraz wśród tzw. zwykłych ludzi panna z dzieckiem była i jest kobietą niższej kategorii (przy czym zawsze robiono rozróżnienie między np rozwódkami a wdowami na korzyść tych drugich). Facetów wychowujących nie swoje dzieci traktowało się i traktuje się pobłażliwiej: ot taki Jasio głuptasek co to sobie normalnej
  • Odpowiedz
@skorpion666: zwariowałeś?! Kobieta z dzieckiem NIE MA PRAWA szukać nowej miłości! Musi być do końca życia sama ze swoim gówniakiem! Samotna matka już się nie zakochuje, tylko szuka frajera-bankomat, który będzie płacił za nią i jej dziecko!
  • Odpowiedz
Nigdy na wykopie nie wychodzi dobrze, nigdy nie możesz być w czymś dobry, nie możesz mieć czegoś ładnego. Trzeba zgnieść robaka zanim pomyśli że mógłby mieć jakąś wartość, bo my nie mamy, on też nie może.

@nicari: taki urok portali internetowych, wnioskuję że nigdy nie byłaś na np. 4chanie? Bez moderacji jak na reddicie faceci naturalnie grawitują w stronę obrażania się (polecam zobaczyć jak zachowuje się grupa facetów bez kobiet)
  • Odpowiedz
@skorpion666: wykop generuje negatywną energię. Tu WSZYSTKO jest odbierane negatywnie i wszystko należy obrzucić gównem. Wielu trolluje wpisując się w ogólna narrację, ale wielu mówi poważnie.

@nicari: jeżeli ci to przeszkadza, to po co tu wchodzisz? Idź na forum dla kobiet, tam na pewno będzie bardzo pozytywnie i nie będzie wylewania jadu na drugą płeć. Może jakieś grupy tylko dla kobiet na fb? Aj, zapomniałem, że tam jest
  • Odpowiedz