Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

@skorpion666: bo normalni ludzie takich określeń nie stosują.
Podobnie jak nie dzielą innych na przegrywow, wygrywow, normikow etc.
Po prostu żyją i traktują innych jak LUDZI.
Oczywiście że może, tutaj nikt się nie nabija z takiego powodu, bardziej z takich co "mam 22 lata, 3 dzieci najstarsze 7 lat, bezrobotna, bez wykształcenia szuka odpowiedzialnego mężczyzny! NIE INTERESUJOM MNJE PRZYGODY"
No jak ktoś się godzi na coś takiego jak
@skorpion666: czyli nie wiedziałeś o istnieniu rogaczy (polski odpowiednik cuck), facetów słabych i uległych (beta) oraz gości z ładną buźką i pustym łbem na których lecą dziewczyny (chad)? xD Przeszkadza ci, że ktoś to nazwał po swojemu?
@nicari: taki urok portali internetowych, wnioskuję że nigdy nie byłaś na np. 4chanie? Bez moderacji jak na reddicie faceci naturalnie grawitują w stronę obrażania się (polecam zobaczyć jak zachowuje się grupa facetów bez kobiet)
@nicari: jeżeli ci to przeszkadza, to po co tu wchodzisz? Idź na forum dla kobiet, tam na pewno będzie bardzo pozytywnie i nie będzie wylewania jadu na drugą płeć. Może jakieś grupy tylko dla kobiet na fb? Aj, zapomniałem, że tam jest