Wpis z mikrobloga

@Chacha: Może nie p------a, ale pewnie potrafi rozróżnić "często" od "zawsze" ;)

Masz rację, nie napisałem tego z drugiej strony gdzie to "tatuś" ucieka przy pierwszych objawach ciąży bo nie chce wychowywać dziecka. Mój błąd, ale skupiłem się bardziej na sytuacji o której pisałem, gdzie szalona karyna puszczała się na prawo i lewo po remizach, a teraz szuka "odpowiedzialnego, dobrze zarabiającego mężczyzny dla swoich 3 dzieciaków"

Nie śmieje się z
  • Odpowiedz
@Idesiku_Nago @skorpion666 u pannach z dzieckiem jest problem, że hierarchia zawsze jest następująca : 1.jej dziecko 2. Ty I co by się nie działo, to matka i tak wybierze dziecko. Problem jest też, gdy są dzieci jej i wspólne. Wielu faworyzuje swoje biologiczne dziecko,dlatego takie pary często nie mają wspólnych dzieci.

Kolejny problem to ojciec dziecka, który zwykle też się gdzieś pojawia w kluczowych momentach, a to jest widok, którego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@skorpion666: to zależy od charakteru faceta, znam parę gdzie różowa ma dziecko z poprzedniego związku i zrobiła sobie drugie z nowym facetem. wydaje mi się, że on pokochał dziecko "adoptowane" i traktuje je na równi ze swoim własnym. gdybym ich nie znał dobrze to bym nie zauważył w żaden sposób, że jedno dziecko nie jest jego.
ja sam osobiście mógłbym bez problemu związać się z kobietą, która już ma dziecko
  • Odpowiedz
@AlgorytmPrima: no i właśnie o tym mówię. Zamiast konstruktywnej rozmowy to od razu sugerowanie wyjazdu z budowy. od jakiegoś czasu na wykop wchodzę raz na parę dni, zdrowiej tak. Polecam.

Swoją drogą jestem na wielu grupach na FB i jest kilka takich, które chcą dorównać poziomowi jadu z wykopu, ale większość szanuje drugiego człowieka. Nie chodzi o bycie ultrapozytywnym. Chodzi o kulturę i poszanowani godności drugiego człowieka, bo można kogoś
  • Odpowiedz
@Ishvarta: To są debile, a nie przegrywy. Niestety tutaj takich pełno, co myślą że jak obrażą kobietę to momentalnie stają się samcami alfa, bo on taki łobuz, a kobiety kochają łobuzów XD
  • Odpowiedz
@nicari: może cię to zdziwi, ale tak wygląda rozmowa pomiędzy mężczyznami. Kobiety są tutaj mniejszością, więc są czasami w ogóle pomijane w takich tematach. No, ale tak to jest, jak kobieta chce obracać się w męskim towarzystwie, a później zdziwienie, że nie traktuje się jej jak damy.
  • Odpowiedz
@skorpion666: Każda sytuacja jest odmienna i nie każdy byłby gotów wychowywać nieswoje dziecko, jednak dochodzi też inna sprawa, znacząco wyolbrzymiona, ale występująca.

Istnieje jakieś prawdopodobieństwo tego, że tak naprawdę to poszukiwania ojca i dostarczyciela dóbr wszelakich.

Ja wiem, że nie każda samotna matka jest samotną matką, dlatego że dawała na lewo i prawo i teraz niewiadomo czyje, więc tu chyba jest potrzebna po prostu czujność i gotowość akceptacji tego faktu.
  • Odpowiedz
@AlgorytmPrima Czasem jak "obracam się w męskim towarzystwie" to słyszę rozmowy pomiędzy mężczyznami. I brzmią one tak
"No słuchaj zacząłem uczyć się programowania"
"o super, ja tam zacząłem od języka x, ale jest dosyć trudny, ważne że miałem dobrych nauczycieli"

Natomiast twoje wyobrażenie o rozmowie mężczyzn jest jakie?
"No słuchaj zacząłem uczyć się
  • Odpowiedz