Aktywne Wpisy

theqkash +281
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz
Besalama +79
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

https://justjoin.it/offers/nonstop-hankus-cecek-inteligentny-programista-frontu-php
"Szukamy ludzi inteligentnych, z talentem, iskrą i chęcią do pracy. Jak już z kimś pracować, to tylko z najlepszymi."
"musisz nie tylko naprawdę dobrze pisać kod, ale również wiedzieć, jak rozmawia się z klientem, jak się ogarnia projekt, co to jest Gantt, MVC, deadline milestone, etc, etc. "
(szkoda jeszcze że nie asap, fakap i miting - przyp. red)
"Gratis dorzucamy fajną atmosferę pracy, bardzo ciekawych klientów i projekty [...] oraz, od wielkiego dzwonu, uścisk dłoni samego prezesa."
K---a, taka oferta, chyba zacznę rozważać relokację do Krakowa :D :O
Uścisk dłoni prezesa, ale tylko raz kiedyś, żeby Ci się w dupie nie przewaliło... marzenie.
#pracait #pracbaza #it #januszebiznesu #heheszki
Może to to XD
Górne widełki to może 3 uściski dłoni prezesa w miesiącu, a dolne - 1 albo wcale.
@Siemomyslaw: jaki kuźwa uścisk, masz mu auto wyglinkować, nałożyć dwie warstwy wosku i wyświecić, a nagroda to właśnie te POTĘŻNE SZEŚ TYSIĘCY NETTO, POWTARZAM, NETTO
tutaj sie zarabia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
ok. 2 250 PLN - mały ZUS
ok. 1 670 PLN - duży ZUS
dziękuję, postoję