Wpis z mikrobloga

Czasami sobie myślę, że wolałabym być #niebieskipasek Po prostu jak patrzę na znajomych niebieskich i widzę ich zachowania to zdaję sobie sprawę z tego, że wolałabym być po tej drugiej stronie. Nie czuję się źle jako różowy, nie chcę zmieniać płci, ale gdybym mogła wybrać jako płód to bym wybrała bycie niebieskim.
Bardziej podobają mi się ubrania dla facetów, ich zachowania. Zazdroszczę im przyjaźni i kumpli. Różowe nie nadają się do przyjaźni, a przyjaźń foczki i faceta jakoś nigdy w moim przypadku nie udawała się.
No tak sobie myślę, że ogólnie to wolałabym być facetem, czasami ciąży mi bycie różowym. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iEarth: Owszem, ale dzięki takim dyskusjom można sobie jakoś to lepiej wyobrazić niż bez nich. ;) Zaskakująco często jednak spotykałem się z opiniami kobiet, że facetem to tak łatwo być, a w drugą stronę to już rzadziej jednak. I stąd wrażenie jakoby kobiety trochę to bagatelizowały. Czekałem w sumie na jakieś odbicie piłeczki aby właśnie porównać te różne trudności i spojrzenie różnych ludzi na stopień tych trudności, ale chyba nikt
  • Odpowiedz