Wpis z mikrobloga

Czasami sobie myślę, że wolałabym być #niebieskipasek Po prostu jak patrzę na znajomych niebieskich i widzę ich zachowania to zdaję sobie sprawę z tego, że wolałabym być po tej drugiej stronie. Nie czuję się źle jako różowy, nie chcę zmieniać płci, ale gdybym mogła wybrać jako płód to bym wybrała bycie niebieskim.
Bardziej podobają mi się ubrania dla facetów, ich zachowania. Zazdroszczę im przyjaźni i kumpli. Różowe nie nadają się do przyjaźni, a przyjaźń foczki i faceta jakoś nigdy w moim przypadku nie udawała się.
No tak sobie myślę, że ogólnie to wolałabym być facetem, czasami ciąży mi bycie różowym. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
  • 66
  • Odpowiedz
@kowal61: zależy od ludzi, niebiescy też mogą gadać w ten sam sposób. Wiele różowych szuka przyjaciela bo im brak takiego stylu przyjaźni męskiej jak opka pisała, która jest prosta i logiczna nie to co niektóre różowe relacje XD
  • Odpowiedz
@kowal61: ja np. kompletnie nie potrafię rozmawiać z dziewczynami. więc tu już widać, że jestem typową męską stuleją xD nigdy nie mam tematów z dziewczynami. bardzo krępuję się rozmawiać z nimi. nie wiem czemu. po prostu nie potrafię stworzyć przyjaźni z różową ani żadnej zażyłej relacji. a z niebieskimi to ja mogę gadać o wszystkim i jest super, ale każda przyjaźń z facetem kończy się kupą w postaci, że ktoś kogoś
  • Odpowiedz
@beesAreAwesome: a to tak to ja nie mogę. jakoś zajęci faceci dla mnie od razu są na nie. i nawet nie umiem przed nimi się otworzyć i heheszkować, bo się boję, że zaraz różowa będze hurr durzyć i chłopak będzie miał imbe, ze rozmawia z koleżanką xD wiesz jakei różowe są, nie? xD
  • Odpowiedz
@consummatumest: niebiescy maja ciężko w życiu , sa częściej samotni i odrsuceni przez społeczeństwo , stad więcej samobojstw . Życie kobiety jest więcej warte, nawet tych brzydkich.
  • Odpowiedz