Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +71
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma

Bardziej podobają mi się ubrania dla facetów, ich zachowania. Zazdroszczę im przyjaźni i kumpli. Różowe nie nadają się do przyjaźni, a przyjaźń foczki i faceta jakoś nigdy w moim przypadku nie udawała się.
No tak sobie myślę, że ogólnie to wolałabym być facetem, czasami ciąży mi bycie różowym. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
Niebieski co chce związku nie patrzy tylko na wygląd ale bardziej na to co sobą prezentujcie ;)
No bo tak najczęściej jest niestety. W takim razie albo znajdziesz sobie przyjaciela geja, albo będziesz miała szczęście
@beesAreAwesome: a to bardzo chętnie, ale nie znam żadnego ;((((((((((((
Wciąż twierdze że brzydka różowa równie łatwo znajdzie niebieskiego XD
To przestań być foką, schudnij i znajdź normalnego kompana do rozmowy.
@heathermatarazzo: pokaż na PW, nikomu nie dam bo musisz wkręcać jak 90% płaczących tutaj różowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeżeli masz rację przyznam Ci ją. A jak jesteś jedną z tych co głośno ryczą a mało mleka dają to dam czarno i zapomnę :)