Wpis z mikrobloga

Czasami sobie myślę, że wolałabym być #niebieskipasek Po prostu jak patrzę na znajomych niebieskich i widzę ich zachowania to zdaję sobie sprawę z tego, że wolałabym być po tej drugiej stronie. Nie czuję się źle jako różowy, nie chcę zmieniać płci, ale gdybym mogła wybrać jako płód to bym wybrała bycie niebieskim.
Bardziej podobają mi się ubrania dla facetów, ich zachowania. Zazdroszczę im przyjaźni i kumpli. Różowe nie nadają się do przyjaźni, a przyjaźń foczki i faceta jakoś nigdy w moim przypadku nie udawała się.
No tak sobie myślę, że ogólnie to wolałabym być facetem, czasami ciąży mi bycie różowym. Ale co zrobisz, nic nie zrobisz.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
  • 66
@heathermatarazzo: nie będzie ksieżniczkowatym bezsensownym różowym. Znam różowe co nie są zbyt piękne a chłopa maja z tego powodu że przy bliższym poznaniu zyskują no i nie są zepsute byciem księżniczką.
Niebieski co chce związku nie patrzy tylko na wygląd ale bardziej na to co sobą prezentujcie ;)

@consummatumest > a to tak to ja nie mogę. jakoś zajęci faceci dla mnie od razu są na nie. i nawet nie umiem przed nimi się otworzyć i heheszkować, bo się boję, że zaraz różowa będze hurr durzyć i chłopak będzie miał imbe, ze rozmawia z koleżanką xD wiesz jakei różowe są, nie? xD

No bo tak najczęściej jest niestety. W takim razie albo znajdziesz sobie przyjaciela geja, albo będziesz miała szczęście