Wpis z mikrobloga

@gardan: mniej więcej moje podejście. Nie jestem jakimś świrem walczącym o wolność wieprzy, po prostu mam dość tego syfu którym pompuje się całe to mięso, a drób szczególnie. Jak widzę jak wygląda drób u rodziców na wsi, karmiony jak kiedyś, a jakie kupuje się w sklepie to wolę nie jeść w ogóle mięsa.
  • Odpowiedz
@zurnalista: kurczę, ja mam chłopaka Chada a jakoś jemy to samo, tylko on większe porcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

choć czekaj, czasem zje rybę, uffffffffffffff jak dobrze bo już myślałam że jest gejem ( ͡º ͜ʖ͡º) ale ulga...
  • Odpowiedz
@ruok srada, śmiać mi się chce jak czytam te twoje wysrywy. Prawda jest taka, że powinno się jeść mięso, od tego mamy pewien rodzaj zębów i nie p-----l mi tutaj. W nosie mam również twojego chłopaka, może źreć nawet trociny, Ty również.
  • Odpowiedz
@savenir: jednak nie masz w nosie bo odpisałeś na posty pisane z totalnycj nudów jako jedyny xD i to jak jesteś zbulwersowany, że niektórzy są wege.. czyli widzisz bulwersujesz się dietą anonimowych dla ciebie osób. Nie szkoda ci nerwów?

No a ja uważam że powinno się jeść truskawki, jak ktoś ich nie je to moim zdaniem długo nie pożyje. Taka jest prawda, hurr durr nie dyskutuj z tym jak nie jesz
  • Odpowiedz
@ruok Nie zdenerwowałem się nawet przez chwilę. Po prostu wami gardze. Cóż świata nie zbawie, ale warto próbować. Moja wiedza jest skutecznie rozwijana i twoje zdanie jest mi tak potrzebne jak twoja obecność w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@savenir: uuuuu robi się groźnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szkoda,że moje zdanie podziela cały świat nauki, ale próbuj dalej, wybitny myślicielu.
W sumie jak gardzisz ludźmi bo jedzą inaczej, myśląc o dobru zwierząt to musi być z tobą coś ostro nie tak. Moim zdaniem jedzenie mięsa nie jest dobre etycznie, ale nie gardzę tymi, którzy je jedzą. To jest już serio symptom zaburzeń psychicznych, przykro mi,
  • Odpowiedz
iedyś na imprezie przez przypadek zjadłem chipsy bekonowe i z początku trochę głupio się z tym czułem XD

@MosleyOswald: one mogły być nawet wegańskie o dziwo, pringles bekonowe sa. Nie wiem czy maja cos wspolnego z tym smakiem co powinny, bo nie czuje sie zachecona ich probowac, ale sa roslinne
  • Odpowiedz
Ja j---e jakim trzeba być smutnym człowiekiem żeby chwalić się tym że się czegoś nie w-------a i jeszcze odmierzać czas xD xD xD

@pepies: jak ktoś jest smutny to chyba ty. Skoro można się chwalić, że się nie je tyle i tyle słodyczy, nie pije piwa to można i czyms takim, szczególnie jak odstawienie weszło z innych względów niż to, że przestało smakować
  • Odpowiedz