Aktywne Wpisy

futanari +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Samotnybrzydki +11
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #wegetarianizm #wegebojowka
Ale przykre życie...
choć czekaj, czasem zje rybę, uffffffffffffff jak dobrze bo już myślałam że jest gejem ( ͡º ͜ʖ͡º) ale ulga...
No a ja uważam że powinno się jeść truskawki, jak ktoś ich nie je to moim zdaniem długo nie pożyje. Taka jest prawda, hurr durr nie dyskutuj z tym jak nie jesz
Szkoda,że moje zdanie podziela cały świat nauki, ale próbuj dalej, wybitny myślicielu.
W sumie jak gardzisz ludźmi bo jedzą inaczej, myśląc o dobru zwierząt to musi być z tobą coś ostro nie tak. Moim zdaniem jedzenie mięsa nie jest dobre etycznie, ale nie gardzę tymi, którzy je jedzą. To jest już serio symptom zaburzeń psychicznych, przykro mi,
@MosleyOswald: one mogły być nawet wegańskie o dziwo, pringles bekonowe sa. Nie wiem czy maja cos wspolnego z tym smakiem co powinny, bo nie czuje sie zachecona ich probowac, ale sa roslinne
@pepies: jak ktoś jest smutny to chyba ty. Skoro można się chwalić, że się nie je tyle i tyle słodyczy, nie pije piwa to można i czyms takim, szczególnie jak odstawienie weszło z innych względów niż to, że przestało smakować