Wpis z mikrobloga

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi sie po 30stce a trochę ich bylo heh
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Samotnybrzydki: o, i fajnie. Pamiętaj że w związku są dwa kryzysowe momenty.
Ten, kiedy zaczynasz żyć po swojemu we wspólnym mieszkaniu, po ponad roku; czasem od razu po przeprowadzce na wspólny najem.
I ten, kiedy dziecko się rodzi.
A najwięcej par się rozwodzi jak dziecko ma dwa-trxy lata.
  • Odpowiedz
chciałbym jej zrobic dziecko żeby mi nie uciekła

@Samotnybrzydki: ja p------e, typie, trochę empatii, przez co najmniej 18 lat ten biedny dzieciak będzie musiał być wychowywany, a jeżeli jedynym powodem dlaczego został przywołany na ten świat będzie to, żeby Ci baba nie uciekła to nie wroze sukcesu
  • Odpowiedz
To pewnie bait ale to typowe błędne myślenie, przecież wzięcie ślubu czy zrobienie dziecka nie przywiązuje cię łańcuchem do partnerki, ona może odejść w każdej chwili więc co to za teksty zrobię jej dzieciaka xD
  • Odpowiedz