#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi sie po 30stce a trochę ich bylo heh
@Samotnybrzydki: o, i fajnie. Pamiętaj że w związku są dwa kryzysowe momenty. Ten, kiedy zaczynasz żyć po swojemu we wspólnym mieszkaniu, po ponad roku; czasem od razu po przeprowadzce na wspólny najem. I ten, kiedy dziecko się rodzi. A najwięcej par się rozwodzi jak dziecko ma dwa-trxy lata.
@Samotnybrzydki: chwila to że daleko. @TobiaszSuchy mi też, zrobienie dziecka żeby nie uciekła? To tak nie działa w relacjach... Najpierw to on musi się przekonać że on nie chce uciec.
@Samotnybrzydki: ja p------e, typie, trochę empatii, przez co najmniej 18 lat ten biedny dzieciak będzie musiał być wychowywany, a jeżeli jedynym powodem dlaczego został przywołany na ten świat będzie to, żeby Ci baba nie uciekła to nie wroze sukcesu
To pewnie bait ale to typowe błędne myślenie, przecież wzięcie ślubu czy zrobienie dziecka nie przywiązuje cię łańcuchem do partnerki, ona może odejść w każdej chwili więc co to za teksty zrobię jej dzieciaka xD
jak rzekła babcia Ela błogosławiąc moich rodziców jakieś 30 lat temu :D
Ten, kiedy zaczynasz żyć po swojemu we wspólnym mieszkaniu, po ponad roku; czasem od razu po przeprowadzce na wspólny najem.
I ten, kiedy dziecko się rodzi.
A najwięcej par się rozwodzi jak dziecko ma dwa-trxy lata.
Ale to najpierw rok relacji, rok mieszkania razem, lepiej dwa, potem dziecko ewentualnie.
@Samotnybrzydki: zastanów się dobrze 2 razy
nie żebym ci źle życzył ale mi by się czerwone lampki zaświeciły
@TobiaszSuchy mi też, zrobienie dziecka żeby nie uciekła? To tak nie działa w relacjach... Najpierw to on musi się przekonać że on nie chce uciec.
@Samotnybrzydki: czyżby kierownik ochrony Tesco? #pdk
@Samotnybrzydki: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Samotnybrzydki: ja p------e, typie, trochę empatii, przez co najmniej 18 lat ten biedny dzieciak będzie musiał być wychowywany, a jeżeli jedynym powodem dlaczego został przywołany na ten świat będzie to, żeby Ci baba nie uciekła to nie wroze sukcesu