Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1017
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@liga: Będzie, ale nie widzę sensu zakładać tagu. Za każdym razem będzie tagowane #kryminalistyka. Tagu nie chce mi się zakładać, bo jak za każdym razem zlecą się stuleje i będą spamować myśląc, że robią mi tym krzywdę. ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@IgorK: W profilu masz jeszcze 2 wpisy o K.Kocie i Z.Marchwickim.

@liga: Ojejku, miło mi. :) Jak koniecznie chcesz być na czasie to możesz mnie obserwować, ale ja dodaję dużo wpisów związanych z rzeczami kompletnie niespokrewnionymi z kryminalistyką.
  • Odpowiedz
  • 1
@LosoweZnaki: Jak teraz zerknęłam to widzę, że napisałam przy jego sprawie:

Ofiarą miał być Zenon H., jednak życia został pozbawiony tylko pies.

A dalej napisałam, że zabito, kalka z Gonerskiego, bo wyjątkowo mnie boli głowa i widocznie nie ogarnęłam braku sensu.
  • Odpowiedz
@Twinkle: złóż wniosek i uzasadnij pracą naukową i nie ma problemu :-P Btw u nas to tylko nierozwiązane zostają, reszta leży w sądowych archiwach.
  • Odpowiedz
  • 3
@IgorK: No właśnie z tego co wiem to tutaj są dostępne chyba tylko zeznania jednej osoby o 10 lat młodszej od niego. Przynajmniej tak to widnieje we wpisie.
Zresztą, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i zanim by mi je udostępnili (pewnie wirtualnie) to i tak bym zdążyła napisać. Dlatego wolę sprawy z USA, bo tam akta, transkrypty lecą grubo w sieć.
  • Odpowiedz
  • 3
@Achaa: Dziękuję! Mam nadzieję, że szefostwo wybaczy. ;)

@LosoweZnaki: Dziękuję bardzo. :)

@Kismeth: To sobie pomyśl o ludziach, którzy trafili z sądzeniem na moment w którym zniesiono karę śmierci ale jeszcze nie wprowadzono dożywocia. Jest taki jeden pan, który dostał 25 lat, odsiedział i... dalej siedzi.
  • Odpowiedz
@Twinkle: u nas to jest problem, bo rozwiązane idą do sądu a z udostępnianiem "enek" jest to ryzyko, że teoretycznie dostęp mogłaby uzyskać osoba "zainteresowana".
PS z zawodowej ciekawości zapytam: zajmujesz się tym profesjonalnie, czy hobbystycznie?
EDIT: od nazwiska tego pana co dostał 25 lat i nadal siedzi, stosowna ustawa uzyskała swój przydomek ;-)
  • Odpowiedz
NO TERAZ @Twinkle TO MNIE ZAIMPONOWAŁAŚ!
Niesamowicie ciekawie się czyta, bardzo spójnie napisane... muszę teraz na nowo wodę na kawę wstawić, bo się żem zaczytał dodatkowo w Twoim poprzednim wpisie! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czekam na więcej :)
  • Odpowiedz
  • 4
@ossadagowah: Nie mnie pytaj. Pewnie przez to, że kula utkwiła w ciele uleciało niewiele krwi i pewnie nie było to widoczne.

@lavinka: Ale wstawiłam tu Berkovitza, bo jestem dzbanem i słucham google. Faktycznie podobna. :D

@AmolfKikler
  • Odpowiedz