Aktywne Wpisy
pieknylowca +100
XD, nie znalazłam Chada na tinderze (czyt żaden mnie nie dał w prawo) więc będę czekać aż ktoś z nich zagada #p0lka #przegryw #zwiazki #tinder #rozowepaski
Daktyl92 +490
Plusują osoby, które mają dziary lub planują sobie w przyszłości takowe zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest niewydziarany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do "gołych" rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko zrobisz w jeden dzień. Żeby się wydziarać,
Jest sobota wieczór, zastanawiam się jak spędzić ten miły czas. Jako, że nie mialem specjalnie ochoty na seriale czy wyjście na miasto to zaproponowalem dziewczynie zebysmy sie czegos napili w domu. Kupiłem więc litra (dziewczyna i tak wiecej niz 0,2 - 0,3 nie pije, mowie zebyscie wiedzieli ze kultura miala byc, tak pod wieczor zeby sie napic). Nakrylem do stolu, postawilem kwiaty do wazonu, postawilem litra, kielony. Wchodzi dziewczyna i bez powodu wszczyna awanture, ze jestem alkusem i ze chce ja upic zeby ja wykorzystac. nie wiem o #!$%@? jej chodzi, co weekend pijemy winko dla rozluznienia a nagle przeszkadza jej ze kulturalnie chcialem flache obalic z nia w ten cieply kwietniowy wieczor. Jebla drzwiami, pojechala do mamy i od soboty tam siedzi. Mircy poradzcie co mam robic.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #alkohol
Napij się.
Na moje to jej powiedz na spokojnie ak to wszystko sobie zaplanowales ale wyszlo jakos tak niezrecznie xD
Komentarz usunięty przez autora
@gadatos: mogła mieć trochę racji bo mamy #!$%@? maj xd
Typoowy polski alkoholik, trzeba było jej jeszcze #!$%@?ć bułę na mordę po katolicku.
Tylko babsztyl może pogardzić taką propozycją spędzenia wieczoru.