Aktywne Wpisy

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

Umeraczyk +47
Takie na śmietniku znalazłem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: eff6d552ca7243c98c6ddac2ef764d32
Pobierz

źródło: comment_FEByGOPqaOS3Nr64OUBNxuBjbovRnRgT.jpg
Pobierz@patrykolos: zawsze mnie bawi ten argument metra, co z tego ze zeby się do niego dostać trzeba poswięcić z większości części dzielnicy +/- 20minut, czyli więcej niż jedzie się tramwajem z grochowa do centrum.... Mordor to żaden argument bo to też prawie na rogatkach xD a bemowo to już w ogóle koniec świata....
ale współczuję każdemu, co 2x dziennie musi pokonywać Wisłę, zwłaszcza trasą S8...
Ogólnie dojazd w szczycie przez Wisłę jest przesrany, a nie daj Boże żeby popadało trochę deszczyku, cyk i 2 wypadeczki...
Rozwiązanie polega, zamienieniu tylu świateł na ronda ile sie da, na ustawieniu zielonych fal, które w Wwie nie istnieją i minimalizowaniu dopuszczonych skretow w lewo na skrzyżowaniach (uplynniajac ruch wewnatrz miasta odciążamy Toruńska i Prymasa
Analityka Big Data pewnie się