@Stanley89 i o bich mi chodzilo. Nazwalem te korpo fabrykami. Sens pozostaje. O jak ja codziennie sie ciesze ze nie jezdze tam juz. Do tego tlumu cwokow.
@winterfresz: najlepszą opcją (jeśli ktoś ma taką możliwość) jest jeżdżenie do pracy na 6, co prawda i tak na Puławskiej korek już jest xD ale dużo mniejszy
@wonsz_smieszek: no wiem, mi też się dzisiaj nie chciało; z tym że o 6 mam do pracy 32 minuty jazdy, a wyjeżdżając o 7 to już ponad godzina xD a i tak wyjeżdżając później niż o 6 byłam takim trupem że jak parkowałam to typ wyjeżdżając z garażu miał bekę w opór bo nie mogłam trafić w linie ( ͡°ʖ̯͡°)
@agaciksa: to gdzie stoisz w tych korkach, że aż pół godziny dochodzi między 6 a 7? Wstawanie o 5, zwłaszcza zimą, mało zachęcające. Sklepy jeszcze zamknięte, śnieg na jezdni...
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
źródło: comment_FEByGOPqaOS3Nr64OUBNxuBjbovRnRgT.jpg
Pobierz@agaciksa: toż to środek nocy (・へ・)
a i tak wyjeżdżając później niż o 6 byłam takim trupem że jak parkowałam to typ wyjeżdżając z garażu miał bekę w opór bo nie mogłam trafić w linie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@virusriddle: chyba Centrum Handlowego Targówek xD