Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i renomowani dziennikarze. Bywa arogancki, pewny siebie i rzuca błotem w wiele znanych osób z świata #pilkanozna , nie dba o opinie i nie zabiega o względy, typ ma takie dojścia i przy tym zostaje anonimowy. Ostatnio futbolowy twitter stara sie go zniszczyć bo zapowiedział kilka skandali miedzy innymi z udziałem dziennikarzy Przeglądu Sportowego. Kilka razy zdarzyło mu sie strzelić info kulą w płot, ale generalnie typ kozak: wie kto kogo kupuje z półrocznym wyprzedzeniem, co dzieje sie w szatniach i biurach prezesów.
@czlapka: na pewno ktoś z akredytacją na przebywanie przy szatniach zespołów. Oglądam właśnie Ligę+ ekstra i to Musiał poinformował w korytarzu, że piłkarze Legii na znak protestu wyjdą spóźnieni, równocześnie/chwilę później Janek to zatwittował.
@Gasquet: trzeba go szukać wśród byłych piłkarzy białostockich drużyn ale szybciej Piasta czy Hetmana niż Jagiellonii. Swego czasu podawał dużo info o transferach Jagi, ale ostatnio klub się chwalił że odcięli go od informacji, bo już o ostatnim okienku nie napisał nic, albo same fake newsy. Zatem wiadomo którym strumieniem informacje do niego wypływały.
@Gasquet: Jakiś czas temu poszukałem troche informacji o nim, wyszło na to, że: - jest związany z Legia- pare lat temu istniało takie konto na pewnym forum kibicowskim, które nie kryło się z sympatiami dla stołecznego klubu -dużo jezdzi po Polsce, zwiedzając stadiony, lokalizacja i czas dodawania twittów pokrywa się z wieloma meczami w ekstraklasie i 1 lidze - najlepsze informacje ma w sprawach związanych z transferami, tj kierunki, kwoty odstępnego, głównie zawodników
@Partyzant91: przy okazji zamieszania z kibicami na Jagiellonia Legia się wypowiedział, brzmiał jak wyjazdowicz Legii. pod dyskusją z Zielińskim zresztą wzięli go w obronę od razu legioniści.
@Gasquet: ja tam lubię go, ale z ta anonimowością to też nie jest tak do końca. Gość ma informacje, o których wie wąska grupa ludzi, więc w środowisku domyślają się kto to może być. Może nikt jeszcze nie zdradził jego tożsamości bo nie jest pewny na 100%
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
#ekstraklasa
źródło: comment_tdowFVIofItU5qn5p8RZ7BZn1ewQUr53.jpg
Pobierz@Gasquet
A ja nie 'uwazam' tylko wiem, że jest z małopolskiego :) jak chcecie to domyślacie się dalej, dobra rozrywka :)
Znam nazwisko.
- jest związany z Legia- pare lat temu istniało takie konto na pewnym forum kibicowskim, które nie kryło się z sympatiami dla stołecznego klubu
-dużo jezdzi po Polsce, zwiedzając stadiony, lokalizacja i czas dodawania twittów pokrywa się z wieloma meczami w ekstraklasie i 1 lidze
- najlepsze informacje ma w sprawach związanych z transferami, tj kierunki, kwoty odstępnego, głównie zawodników
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora