Aktywne Wpisy

wesola_loserka +71
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +165
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
źródło: bic
Pobierz

#ekstraklasa
źródło: comment_tdowFVIofItU5qn5p8RZ7BZn1ewQUr53.jpg
Pobierz@Gasquet: obstawiam kogoś na wysokim stanowisku w jakimś bukmacherze, oni tam mają dużo informatorów żeby wiedzieć co i jak.
Tyle, że Stano to był zwykły dziennikarz na ówczesne czasy, który pisał lekkim piórem i miał co ma do dziś "agresywny i zaczepny styl", nie był wtedy jeszcze insiderem, a Janekx89 nie jest dziennikarzem i taka to różnica miedzy nimi. Kołtoń go wtedy sprzedał celowo, zresztą Romek to ma opinie palanta
Też uważam, że musi być z okolic lub samego Krakowa.
Czyli znasz jego nazwisko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@its_all_in_the_game
Ja jednak stawiam kogoś z otoczenia Legii, bo o tym klubie ma czasem takie info, że musi to być kto z wewnątrz klubu.
Po drugie gość musi być z Warszawy, bo wątpie by łapał takie kontakty z małopolskiego
W sumie...jako pierwszy dał info na meczu Jaga vs Legia, że stołeczni opóźnią mecz w ramach protestu za niewpuszczenie kibiców z Warszawy.
Tak samo informacja o przeciekach z szatni Legii, gość musi tam pracować, albo mieć wtyczkę.
@Gasquet: Wtedy byl bardziej insiderem niż teraz. Był świeżo po pracy dla jednego z bukmacherów, zresztą weszło powstało jako portal dla obstawiających.
-pracownik Legii
-były piłkarz
- zwykły chłopak z Małopolski
-musi mieszkać w Warszawie
Komentarz usunięty przez autora
Też mi problem krótki nick z screna wpisać :p