Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 229
Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i renomowani dziennikarze. Bywa arogancki, pewny siebie i rzuca błotem w wiele znanych osób z świata #pilkanozna , nie dba o opinie i nie zabiega o względy, typ ma takie dojścia i przy tym zostaje anonimowy. Ostatnio futbolowy twitter stara sie go zniszczyć bo zapowiedział kilka skandali miedzy innymi z udziałem dziennikarzy Przeglądu Sportowego. Kilka razy zdarzyło mu sie strzelić info kulą w płot, ale generalnie typ kozak: wie kto kogo kupuje z półrocznym wyprzedzeniem, co dzieje sie w szatniach i biurach prezesów.

#ekstraklasa
G.....t - Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i reno...

źródło: comment_tdowFVIofItU5qn5p8RZ7BZn1ewQUr53.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gasquet gość jest z małopolskiego, 'Janek' to jego przerobione nazwisko. Odnośnie tego, skąd ma info to sam się k---a zastanawiam jak go sobie przypominam, kopałem z nim trochę na orlikach i nigdy nic się nie wygadał, że ma takie znajomości i wtyki :)
  • Odpowiedz
  • 32
@tabee:

ale ze Stanowskim było tak samo, kiedyś chyba Kołtoń jak się w-----ł to powiedział, że to on :D

Tyle, że Stano to był zwykły dziennikarz na ówczesne czasy, który pisał lekkim piórem i miał co ma do dziś "agresywny i zaczepny styl", nie był wtedy jeszcze insiderem, a Janekx89 nie jest dziennikarzem i taka to różnica miedzy nimi. Kołtoń go wtedy sprzedał celowo, zresztą Romek to ma opinie palanta
  • Odpowiedz
  • 0
@its_all_in_the_game:

gość jest z małopolskiego, 'Janek' to jego przerobione nazwisko. Odnośnie tego, skąd ma info to sam się k---a zastanawiam jak go sobie przypominam, kopałem z nim trochę na orlikach i nigdy nic się nie wygadał, że ma takie znajomości i wtyki :)

Też uważam, że musi być z okolic lub samego Krakowa.

Czyli znasz jego nazwisko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gasquet: znam znam, opisywał to Stanowski, a Kolton oprowadzał po redakcji Bońka. Chodzi mi o to, że wtedy tzw środowisko też wiedziało kto stoi za weszło, ale dopóki Kołtoń się nie w-----ł to nikt nic nie powiedział. Może tutaj tożsamość Janka zna mniejsze grono osób, ale i tak nie sądzę, żeby jego ewentualnie ujawnione nazwisko mówiło coś wielu osobom.
  • Odpowiedz
@Gasquet: Janekx wiele razy wspominał o tym że gdy wyjdą w końcu jego personalia to i tak nikt go nie skojarzy ;) w sumie najlepiej jakby pozostał anonimowy, podejrzewam że po "ujawnieniu" skończy się sypanie za kulisowymi newsami. Bawi mnie też czasem to jak się pienią znane pismaki gdy prostuje ich jakiś anonim z twittera :D
  • Odpowiedz
Tyle, że Stano to był zwykły dziennikarz na ówczesne czasy, który pisał lekkim piórem i miał co ma do dziś "agresywny i zaczepny styl", nie był wtedy jeszcze insiderem

@Gasquet: Wtedy byl bardziej insiderem niż teraz. Był świeżo po pracy dla jednego z bukmacherów, zresztą weszło powstało jako portal dla obstawiających.
  • Odpowiedz
Tylko w tym wpisie są już wersje:
-pracownik Legii
-były piłkarz
- zwykły chłopak z Małopolski
-musi mieszkać w Warszawie
  • Odpowiedz