Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 229
Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i renomowani dziennikarze. Bywa arogancki, pewny siebie i rzuca błotem w wiele znanych osób z świata #pilkanozna , nie dba o opinie i nie zabiega o względy, typ ma takie dojścia i przy tym zostaje anonimowy. Ostatnio futbolowy twitter stara sie go zniszczyć bo zapowiedział kilka skandali miedzy innymi z udziałem dziennikarzy Przeglądu Sportowego. Kilka razy zdarzyło mu sie strzelić info kulą w płot, ale generalnie typ kozak: wie kto kogo kupuje z półrocznym wyprzedzeniem, co dzieje sie w szatniach i biurach prezesów.

#ekstraklasa
G.....t - Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i reno...

źródło: comment_tdowFVIofItU5qn5p8RZ7BZn1ewQUr53.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gasquet: był czas, że Stanowski prowadził weszło incognito, więc takie konto na Twitterze to żaden problem. Myślę, że część środowiska wie kto to jest.
  • Odpowiedz
@Gasquet: ale ze Stanowskim było tak samo, kiedyś chyba Kołtoń jak się w-----ł to powiedział, że to on :D zreszta nie wiem jak to sprawdzić na Twitterze, jak długo ma on tam konto? Bo jeśli nie to pewnie za jakiś czas wypłynie kto to jest, ale te nazwisko i tak raczej niewiele powie szerszej publiczności.
  • Odpowiedz