Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 229
Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i renomowani dziennikarze. Bywa arogancki, pewny siebie i rzuca błotem w wiele znanych osób z świata #pilkanozna , nie dba o opinie i nie zabiega o względy, typ ma takie dojścia i przy tym zostaje anonimowy. Ostatnio futbolowy twitter stara sie go zniszczyć bo zapowiedział kilka skandali miedzy innymi z udziałem dziennikarzy Przeglądu Sportowego. Kilka razy zdarzyło mu sie strzelić info kulą w płot, ale generalnie typ kozak: wie kto kogo kupuje z półrocznym wyprzedzeniem, co dzieje sie w szatniach i biurach prezesów.

#ekstraklasa
G.....t - Kto to jest? Gość ma zakulisowe informacje o którym nie wiedzą znani i reno...

źródło: comment_tdowFVIofItU5qn5p8RZ7BZn1ewQUr53.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chciałem teraz sprawdzić co on tam pisze, to ma zablokowanego walla

@kroud: wall jest publiczny. może on ciebie zablokował?
Spróbuj wejść na jego profil będąc niezalogowanym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mrbarry: w sumie możesz mieć racje. Tylko nie wiem dlaczego mógłby mnie zablokować, jak ja nie kojarzę nawet gościa, poza tym mam konto z imieniem i nazwiskiem to nie wyzywam tam ludzi czy coś XD
  • Odpowiedz
@kroud: Wiesz, mnie Rysiek Petru zablokował na Twitterze, chociaż ani razu nic pod jego wpisami nie pisałem. A twittera głownie używam tylko do przeglądania treści.
  • Odpowiedz
@Smookie: ale o co Ci chodzi z Gnojem? Przecież on robi zwykłe heheszki, nie ma 'tajnych' informacji. Jakbyś był zbawany to też możesz z takim kontem startować, nie rozumiem ekscytacji ;d
  • Odpowiedz