Wpis z mikrobloga

@Kielek96: Nie żeby coś ale akurat słuchałem i nic co by było kłamstwem nie powiedzieli a o terrorystach nic nie słyszałem owszem było o przestępcach ale słowo takie jak terrorysta nie padło + jednym z głównych argumentów była stabilność i podali ładny przykład cen z końca zeszłego roku do ostatnich spadków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
Moja babcia to oglądała, więc po zakończeniu zapytałem ją, co w sumie zapamiętała. Oczywiście tylko tyle, że używają tego terroryści, i musi ostrzec koleżanki, żeby im nikt nie podrzucił tego BitOila xD

@pax_psychicae: Twoja babcia czy moja babcia mają wnuków którzy mogą pewne rzeczy wytłumaczyć i pokazać co jest prawdą a co kłamstwem,natomiast niestety w Polsce jest sporo starszych osób którzy są sami i nie mają kontaktu z młodymi(bo ich
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: Przynajmniej wiadomo w którym momencie dokupywać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Popyt na karty graficzne maleje, w mediach mówi się o mało, a jak się mówi to źle, to tylko jedno znaczy, warto teraz kupić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja p------ę... To jest masakra. Na rajdzie media p------ą co chwilę o krypto a w największych dołkach zniechęcają. Prawdziwi eksperci

@cyberpunkbtc: a co sie dziwisz? Wolna waluta, wolny rynek, wolne spekulacje.
  • Odpowiedz