Wpis z mikrobloga

#programista15k #studia #pytanie #programista
Jak sobie poradziliście z pracą i studiowaniem ([stacjonarnie] jak i również pisaniem pracy inżynierskiej) jednocześnie, jeśli przed rozpoczęciem ostatniego semestru udało się Wam znaleźć pracę i na niej chcecie się bardziej skupić? Składaliście papiery o indywidualny tok nauczania?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zero_Gravity: trzeba spiąć dupę i wiadomo, że w jakimś stopniu poświęcasz życie towarzyskie bo tylko praca i studia; jeśli chodzi o inżynierkę to normalnie robiłem kiedy miałem czas a na pisanie pracy tydzień wolnego i przede wszystkim praca zawodowa na zasadzie przychodzenia i wychodzenia kiedy się chce (choć u mnie to raczej na zasadzie dopasowania do studiów i praca w godzinach tak jak wszyscy)
  • Odpowiedz
@Zero_Gravity: Inżynierkę wybierałem rok przed obroną i rozłożyłem to sobie tak, że na ostatnim semestrze miałem w zasadzie do napisania papierki i trochę testów wydajnościowych do puszczenia. W pracy miałem w teorii 3/4 etatu ale nikt nie zwracał uwagi jak przez miesiąc robiłem mniej godzin, o ile dostarczałem faktycznie to co miałem dostarczyć. Zupełnie inaczej podszedłem do magisterki, którą obroniłem 2 lata po terminie.
  • Odpowiedz