Aktywne Wpisy

Twoja_tata +48
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

Robię to dobrze ?
źródło: comment_QGxhspTHMcOEznhqMzZB1r3l8V0yOR6G.jpg
PobierzDzięki mojej pracy wiem jak wyglada branża i wymagania klienta. Potrafię tez rozmawiać z „klikajacymi w komputer”. 99/100 to normalni ludzie, wiedza jak działa ta branża, znają zasady i nie próbują przebić głowa ściany. Ale zdarzają się tez takie śmieszki zawadiaki (op i tak należy
@krzych0: to ja nie wiem gdzie Ty pracujesz ale to nie ma z HR nic wspólnego. prawdziwi łowcy głów tak nie robią xd
O idiotach (z całym szacunkiem) kandydatach również
Jedno z najbardziej bezsensownych tłumaczeń nieogarnięcia baniaków z HR.
Komentarz usunięty przez autora
Rekruter kontaktuje się ze mną twierdząc, że ma super ofertę pracy dla mnie, ale jest haczyk - muszę najpierw dać CV.
Wiesz co? Mam dla Ciebie świetny sposób zarobienia swojego pierwszego miliona złotych - tylko wyślij mi swój Pesel i numer
Zgadzam się z Tobą w 100%. Im lepiej informujemy kandydata od pierwszego kontaktu tym lepiej, nie ma gorszego Fuck upu niż człowiek który przeszedł wszystkie etapy rekrutacji u klienta i wycofuje się bo coś było niedopowiedziane na samym początku.
Ale jest tez druga strona medalu, wiele (przepraszam za spłycenie) „jaśnie oświeconych” developerow nie czyta wiadomości od rekruterow dłuższych niż 3 zdania (to
Komentarz usunięty przez autora
Chcesz się przekonać to wyślij screena do tego klienta i zobaczysz co się stanie