Aktywne Wpisy

IntruderXXL +158
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +110
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Powiedzcie mi co miałbym wrzucić na czarną listę by non stop nie widzieć tego gówna. I nie, wrzucenie tagu nsfw na listę nie rozwiązuje problemu, bo ten tag to nie tylko gołe baby świecące cycem.
Gdybym chciał oglądać gołe baby to bym wlazł na jakąś stronę o tej tematyce...
#moderacja #moderacjacontent #wykop
źródło: comment_vMmQwjUuY3CDKqh1nRR5ktjHm0slJ9sD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Bądźmy konsekwentni. Albo żadnego wymogu albo niech każda większa grupa zainteresowań ma.
źródło: comment_4Bn5WQmSa6k47Z0mNzlwemvQekKhvoun.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
denerwuje mnie to że połowa gorących to gołe baby plusowane przez stulejki XD
I nie manipulujcie już, mangozjeby to jedna z najlepiej tagujących grup ludzi tutaj
Czy sąsiada chama nauczysz kultury prawem?
Według moderacji tak, bo zaczęli siłą wymuszać tagowanie pewnych treści w jedyny słuszny sposób.
@dzek: To wtedy zgłaszasz moderacji i dodają odpowiedni tag. Właśnie tak się dzieje obecnie z wpisami dot. chińskich bajek, które nie posiadają tagu #anime - moderacja dodaje ten tag po zgłoszeniu.
@qqwwee: Nie, sam zauważyłeś, że to działa dla tylko paru tagów :) A i to nie zawsze, bo jak polityka uzna, że coś jest polityką albo i nie, to tag dodadzą, albo i nie.
@dzek: I w tym jest problem, bo powinno obowiązywać do wszystkich.
Komentarz usunięty przez moderatora