Wpis z mikrobloga

Halo @Moderacja @a__s, a może by tak pójść za ciosem i wzorem tagów anime oraz patostreamy wprowadzić jakiś zbiorczy tag na zdjęcia roznegliżowanych kobiet i wymusić tagowanie?
Powiedzcie mi co miałbym wrzucić na czarną listę by non stop nie widzieć tego gówna. I nie, wrzucenie tagu nsfw na listę nie rozwiązuje problemu, bo ten tag to nie tylko gołe baby świecące cycem.

Gdybym chciał oglądać gołe baby to bym wlazł na jakąś stronę o tej tematyce...

#moderacja #moderacjacontent #wykop
qqwwee - Halo @Moderacja @a__s, a może by tak pójść za ciosem i wzorem tagów anime or...

źródło: comment_vMmQwjUuY3CDKqh1nRR5ktjHm0slJ9sD.jpg

Pobierz
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@strumienzgor: i dzięki temu mamy narzekania na odrzucone zgłoszenia. Macie fajne narzędzie to z niego nie korzystacie tak jak należy ( ͠° °) Albo w faq wyraźnie napisać co zgłaszać i tyle ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Po prostu w-----a mnie taka niekonsekwencja. Anime musi być otagowane jednym tagiem, patostreamy to samo, a taka piłka nożna lub nagie kobiety? Pierdyliard tagów i nie ważne ile zablokujesz zawsze coś się przedrze.

Zasady powinny być jednakowe dla każdego.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: A dlaczego nie mogą być tagowane jednym zbiorczym tagiem tylko mieć 20 różnych? A jak odniesiesz się do piłki nożnej, która też nie każdego interesuje i niektórzy po prostu nie chcą sobie nią zaśmiecać mirko?
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: To dziwne, że nadal często widzę wpisy nieotagowane #mecz tylko jakimiś nazwami drużyn.
Chińskie bajki też były od lat tagowane ZAWSZE (nie licząc zielonkowych trolli) jednym z czterech tagów, a i tak nałożono na nie tag zbiorczy.

Według mnie zasady dla wszystkich powinny być jednakowe. Chińskie bajki powinny być tagowane jako #anime (lub jakiś inny tag), piłka nożna jako #pilkanozna (zamiast tagów z
  • Odpowiedz