Aktywne Wpisy
myrdol +11
Mam koleżankę, ktora jest po rozstaniu już tak 4 miechy. Zaczęliśmy ze sobą pisać, czasem smoktaliśmy się w gronie moich znajomych. Kilka razy bylem u niej by jej pomoc na mieszkaniu, normalna koleżeńska pomoc nic więcej. Przeszła w ostatnim roku trochę i zrobiła głupią rzecz, bo odezwała się do poprzedniego faceta. Spotkali sie,ten jej nawinął makaron na uszczy,przeruchal i urwał kontakt.
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
Z jej strony cały czas słyszę,ze nie chce nic nowego,nie chce
Nieznajomy_U_Bram +150
Stan złożonych życzeń na 27 urodziny wynosi dwa.
Grubo rodzina w tym roku poszła , dawno tylu nie dostałem szczerze mówiąc.
Torta sobie zajadam, poje*ało mnie i wziąłem takie 100 zł/kg
#przegryw
Grubo rodzina w tym roku poszła , dawno tylu nie dostałem szczerze mówiąc.
Torta sobie zajadam, poje*ało mnie i wziąłem takie 100 zł/kg
#przegryw
#python #programowanie #linux #naukaprogramowania #numerujewersjejakchce
xD
Komentarz usunięty przez autora
Już nie wspominając o tym przeskoczeniu z 4-elementowego wersjonowania (które i tak jest nieprawilnie zrobione) na jeszcze bardziej zbolałe 5-elementowe xD
Na tym etapie to ty po prostu numerujesz sobie własne commity :D
@aseeon_: Dla mnie bardziej zabolałe było 4 elementowe. W dodatku nie robię kodu produkcyjnego, ba, nawet nie zajmuje się w żaden sposób programowaniem więcej niż hobbystycznie, także wrzuć na luz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GratisLPG: A jaka jest dla ciebie różnica czy masz 3 czy 4 zera przed numerem commita? Nawet ogromnym projektom wystarcza zwykle 3-elementowe ( https://semver.org/ ) lub w przypadku zagorzałych fanów 4-elementowe gdzie ostatnie to numer buildu.
@GratisLPG: No i jak ktoś by się zajmował hobbistycznie ogródkiem i kopał złą stroną kopaczki (drewnianą
@aseeon_: Ja cały czas jeżdżę na luzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)