Aktywne Wpisy

Wrrronika +8
Dalej myślę, że z takich basic supermocy chciałabym czytanie w myślach. Chociaż czy byłabym na tyle pewna siebie, by to potem wykorzystywać w jakichś negocjacjach?
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało

wfyokyga +34
7 osób wzięło udział w ankiecie i żadnej poprawnej odpowiedzi. Na zdjęciu są 3 psy, ten gościu to pies. Czapka do ogon, nogi do przednie to łapy psa dokładniej czarnego pudla
źródło: temp_file2911734380525894204
Pobierz

#kino #budownictwo #film #ciekawostki
źródło: comment_uEFA8rTScLS0TZoBFGJeK2EYPlrYs6Yv.jpg
PobierzFfajna strona, gdzie można podejrzeć różne rozwiązania sal kina domowego + sprzętu:
https://www.minhembio.com/
Najlepiej wejść w zakładkę "Galleriet" i tam poszperać.
Tak wiem że używane olx i allegro, ale jak tego szukać żeby wszystko okej było i tak tanio.
Też sobie taką kiedyś zrobię :)
ja może za dwa lata się zbiorę do przerabiania bo mam jedno pomieszczenie do wykorzystania
Co za projektor? Jak przekątna ekranu? Bo wydaje mis się, że zdecydowanie za blisko są te fotele i podczas oglądania filmu trzeba głową latać prawo lewo :)\
@bagieta397: U mnie też nie było łatwo, ale generalnie jak na moje możliwości jestem zadowolony.