Wpis z mikrobloga

. Możliwe, że będzie to po prostu efekciarski serial o walce mutanta z potworami.

@sokal44: No najgorsze co się może przytrafić tej produkcji to to co się stało z ostatnimi sezonami Gry o Tron. Z serialu, w którym główną rolę stanowiła fabuła, intrygi, brak patosu u bohaterów to poszli w efektowną miałką rozwałkę(brak materiału źródłowego na pewno miał w tym swój udział)
  • Odpowiedz
@babochka Ale ja jestem tego samego zdania. Tylko oni gadają że Wiesiek dzieje się w PL. Z czym się nie zgodzę.

I też mnie w-----a wciskanie czarnych gdzie się da.
  • Odpowiedz
@Jan_K: a skąd wiedza że 100% ludności krain stanowili biali? :D I co w tym takiego strasznego że w rolach postaci których etniczność nie była opisana będą osoby o różnych kolorach skóry?
  • Odpowiedz
w ogóle to proponuję, żeby Jaskier był czarnym raperem i miał złotą klamkę. I koniecznie nosił sneakersy. Wtedy będzie różnorodność kulturowa.

Nie planuję oglądać tego serialu, niech się p------ą

@terwer358: czytałeś w ogóle tego tweeta czy triggeruje cię samo wspomnienie o innym kolorze skóry w serialu? Wracaj do swojego safe space'a albo doczytaj, że chodzi o postaci których etniczność nie była w książkach opisana.
  • Odpowiedz