Wpis z mikrobloga

@Pomeranian: a ty mozesz nadac byc poslusznym gojem i klekac i przepraszac zydow ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to nie byl rozkaz tylko taka jest prawda - tym klamliwym i manipulujacym szujom nie nalezy sie nic za pieniadze podatnika.
  • Odpowiedz
Ilość osób broniących szczurmowców w tym wątku mnie przeraża. Przecież szczurmowcy nawet nie kryją się z tym, że są „obrońcami białej rasy”, to są zwykli pospolici naziole. Jak bardzo nasrane pod kopułą trzeba mieć, żeby bronić organizacji neonazistowskich?
  • Odpowiedz
Plakat wyraznie mowi tylko o zydowskich muzeach, wiec nie dopisuj mu, manipulatorze, tresci ktorej nie zawiera.

@Pomeranian: możesz mi pokazać gdzie plakat mówi żeby zamienić jedne muzea na drugie, bo tego nie widzę? Widzę słowo szpital ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kamien23: zostały napisane do Ciebie dwa zdania. jedno zdanie jest odnośnikiem do uzupełnienia treści tego plakatu przez nazistowskie szmatki. naprawdę aż takiego debila będziesz z siebie robił, nie umiesz kliknąć odnośnika? czy może nie potrafisz obsługiwać myszki?
  • Odpowiedz
możesz mi pokazać gdzie plakat mówi żeby zamienić jedne muzea na drugie, bo tego nie widzę?

@kamien23: mozesz mi powiedziec gdzie napisalam ze mowi o tym PLAKAT. Od poczatku pisze ze wystosowali apel, tylko ty masz problem z czytaniem. Dodatkowo propagandowo i manipulacyjnie rozciagasz wymowe plakatu na wszystkie muzea gdzie plakat wyraznie mowi o muzeach zydowskich. Eot, ruski pacholku.
  • Odpowiedz
to ze ktos woli wydac pieniadze na wlasnych obywateli a nie na jakies zydowskie to antysemityzm? XD usun konto

@Pomeranian: napisałtak @thcluboy: a jak mu odpowiedziałem to od razu wszedłeś w temat broniąc jego zdania. Skoro go bronisz, to pokaż mi gdzie tak jest napisane jako on twierdzi
  • Odpowiedz