Wpis z mikrobloga

@dzygit: whatever. Jak dla mnie mogą się wzorować nawet na #!$%@? swoich kolegów nacjonalistów we własnych nacjonalistycznych anusikach. Nacjonaliści to naziści, choćby na własną babcię przysięgali, źe pięć piw zamawiali :)
  • Odpowiedz
@Majk_: co jest zlego w lozeniu hajsu na wazniejsze sprawy niz kolejne zydowskie muzea? Wstaw sobie pomniki smolenskie zamiast tego, to ci cos zaiskrzy pod czaszka...
  • Odpowiedz
@dzygit: z terrorystami się nie dyskutuje, taka jest moja opinia. Złodziei i gwałcicieli też nie należy dopuszczać do publicznej debaty tylko dlatego, że są.
  • Odpowiedz
Wartościowanie na podstawie pochodzenia

@noitakto: Czy jeśli pieniądze pochodzące od polskich podatników chcesz przeznaczyć na potrzeby polskich podatników to takie "wartościowanie na podstawie pochodzenia" jest w jakiś sposób naganne?
  • Odpowiedz
@madegg:

Ale to nie uprzedzenie i niechęć do Żydów, tylko troska o swoich xD

Tak, na pewno twórcy plakatu zależy na poprawie polskiej służby zdrowia, a nie podsycaniu nastrojów antysemickich w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Majk_: Przecież Szturm to jedni z większych idiotów na polskiej scenie politycznej i jak jestem z prawej strony tak możesz mi powiedzieć czemu neuropa nie podłapała tego tematu (zresztą dziwi mnie, że nie zrobiła tego prokuratura)?

W skrócie:
- wychwalanie żołnierzy Waffen SS.
- uwielbienie dla niemieckiego i ukraińskiego nacjonalizmu.
- kontakty z NPD, Dritte Weg, Swobodą, Azowem.
- wybielanie szariatu.
- antysemityzm level expert.
- Symbolika i nawet nazwa "pisma"
  • Odpowiedz