@Dusha: Z tego ci mi wiadomo to Rafonix z kinga poznali się gdy jeszcze rafon był typowym patusem bez hajsu, z jutuba miał wtedy #!$%@? jak nic ( ͡º͜ʖ͡º) Kinga to #!$%@? wróżka że potrafiła przewidzieć nagle do nich przyjdzie kasa i fejm? nie sądzę
@franciszek-michalczewski: z tego co wiem, to faceci raczej nie lubia takich duzych tylkow u dziewczyn. ok, moze twerk na nich lepiej sie prezentuje, ale gdy przychodzi do "zblizenia plci" szczuplejsze dziewczyny z mniejszymi pupami raczej wygrywaja
@franciszek-michalczewski: z jednej strony fajna dupeczka ale chęć na wyruchanie jej znika jak tylko człowiek pomyśli że taki człowiek jak rafon w nią wkładał pewnie z 1000 razy
@ron-rosenberg: ja jestem szczupla i dosc niska. mam jedrna pupe, ale mala i zawsze zadowalalam facetow. nie hejtuj jak mnie nigdy na oczy nie widziales
@clogsterovich: ahahahahahahahahha, stary, uwierz, co człowiek to inna budowa anatomiczna. Wielkość, szerokość cipki nie zależy nawet w minimalnym stopniu od tyłka. Znawcy kobiet się znaleźli ahahahahahaha
#rafonix #patostreamy #danielmagical
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora