Wpis z mikrobloga

No proszę...
Ciekawie wyszły w teście UOKiK maski "Dragon", co tak się zaczęły wszędzie pojawiać... xD

"Od decyzji wojewódzkiego inspektora IH zakazującej udostępniania wyrobu na 2 miesiące wniesiono odwołanie do Prezesa UOKiK."

Grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cały raport UOKiK do pobrania tutaj

#smog #krakow #zdrowie
enron - No proszę...
Ciekawie wyszły w teście UOKiK maski "Dragon", co tak się zaczę...

źródło: comment_kxjPGf2t0zPOnNlnOWG5T2Yw82x3zSca.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@enron O jak szanuję autorów tego raportu. Sam mam RZ Mask, ale to chyba jedno i to samo badziewie, bowiem wygląda niemal tak samo. Wychodzi na to, że lepiej już nosić taką zwykłą, przemysłową maskę.
  • Odpowiedz
  • 1
@enron: a co z tymi z respro? Lepsze?

@Bellie: Teoretycznie tak, bo nie jest to jakaś chińszczyzna tylko europejska (brytyjska) produkcja, stoi za tym duża firma, ma efektowny PR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio nawet piłkarze Cracovii otrzymali maski Respro w swoich barwach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niekoniecznie znaczy to, że ich maski są super - ale jedno mogę powiedzieć:
  • Odpowiedz
@wariat1478: własnie dzisiaj im zwracam, odpisali ze niezgadzaja sie z raportem i odwołują się od niego a ekspertyzy robili w jakims tam COIP... co kolwiek to znaczy;/ bubel jednym słowem
  • Odpowiedz
@wariat1478: po 16 otrzymałem zwrot pieniedzy na konto... dwa dni po terminie i jednym telefonie o co kaman ze tak długo czekam, zwrocili. Wiec happy end. Zachowali sie w porządku na koniec.
  • Odpowiedz