Aktywne Wpisy

chudykbr +428
źródło: temp_file3291322690648614519
Pobierz
uncle_freddie +138
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3291322690648614519
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#jedzenie #gotujzwykopem #ciekawostki #pytanie #gruparatowaniapoziomu
źródło: comment_OYVVYI2UgdencFWwpgaIqyMJf9F4gW44.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jeśli chce Ci się bawić to polecam kupić sobie dobry kark wieprzowy, wrzucić na dobę do solanki 8%, wypłukać, zapakować próżniowo z kapką oliwy, wrzucić do SV na jakieś 12h 73*C, wyjąć, ostudzić całkowicie. Potem kroisz w plastry, kładziesz na dobrej patelni na małej ilości oleju i smażysz z jednej strony. I robi Ci się z dołu bardzo chrupka skórka, a reszta mięsa jest tak delikatna, że rozpływa się
@LuznyJohn: No właśnie nad tym myślałem :) Z wykończeniem nie będę miał probelmu, i grill węglowy i palnik i patelnie i piekarnik mam :) Chyba mnie przekonałeś do zakupu!