Aktywne Wpisy

Ana77 +140
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
ZlaChmurka +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatnia w tym roku wyprzedaz na bulkpowders. Ostatnio bulk mocno podniosl ceny i nie wiadomo jak dlugo bede mogl jeszcze Wam pomagac przycebulic wiec mozliwe, ze to ostatnia nasza cebula. Ceny na wyprzedazy z moim kodem nadal sa lepsze niz u konkurencji, a jakosc sami wiecie jaka jest (najlepsza!) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.bulkpowders.pl/offers.html
Teraz to z pewnoscia jakies spalacze sie Wam przydadza xD
Standardowo instrukcja do najwiekszej cebuli na priv.
źródło: comment_JMpalO77pab4cJcbN3ChdyjHg0HXQl8v.jpg
Pobierz@Re-volt takie pytanie jakie wpc polecacie? Ciasteczkowa czekolada 9/11, szarlotka 9/11, biała czekolada, pomarańczowa czekolada i podobne były średnie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poprawcie mnie, ale chyba ten zestaw wychodzi teraz najkorzystniej/najtaniej za 1kg ?