Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Robstar o proszę, kilkanaście lat tu mieszkam i pierwsze słyszę o takim zwyczaju. A jeśli mój council jest tak biedny że nie stać ich na wozy obsługujące biny i wystawiamy worki to co? Do worka nie przykleję bo nawet nie zauważą
  • Odpowiedz
@anenya: No ja zawsze jestem w pracy jak zbierają śmietniki, ale moja córka już ma wolne od szkoły to każę jej pilnować kiedy przyjadą i dać im kartkę z kasą. Później przez jakiś czas, dopóki nie zapomną o napiwku to mi śmietnik odstawiają pod bramkę na ogród ...

Najtaniej i najprościej jest kupić kratę browarów w Tesco za 10, zazwyczaj jest kierowca i dwóch loaderów to mają po cztery piwa.
  • Odpowiedz
@dudustd: Nie wiem jak SUEZ płaci, ale tutaj to stawki się zaczynają od 32.000£ do góry. Moja runda jest specyficzna ponieważ zbieram karton to dużo robię kilometrów jak na śmieciarkę. Śmigam na pograniczach Berkshire,Buckinghamshire i Greater London, mam stałe punkty w Hayes, Southall i powiem Ci że nie jest tak źle ... kwestia przyzwyczajenia. Ja już kilka razy zmieniałem pracę i zawsze wracam na śmieci ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@pturko: bzdura (choć może zależy to od landu itp)., kumple zbierali śmieci w niemczech i z lewizny+ zwykłe napiwki każdy z nich (a jezdzili we 3) mieli 2 wypłate. fakt, zalezało co i gdzie zbierali, a dodatkowo ze "szpermilu" potrafili naprawdę dobre fanty trafić. a przed świętami i zaraz po nich to już w ogóle mieli żniwa
  • Odpowiedz