Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Płacę 240 taxu za dom i jeszcze tipy? Jakby jeszcze gruz, ziemię, puszki po farbach, ciuchy, złom i azbest odbierali. A tak się trzeba z tym bujać samemu. W Batley to nawet szkła nie odbierali.
  • Odpowiedz
  • 5
@Robstar ja też ( w Polsce ) zostawiam pare browarów zarowno dla kurierów, listonosza i śmieciarzy.
Dla mnie to przyjemność a dodatkowo inwestycja, że będę lepiej "obsłużony".
  • Odpowiedz
@ImCandy: Widzisz, to jest tak jak @SaGe napisał, jest zadowolony, wszystko zabierają to im daje "Christmas tip" ... Ja dopiero jak zacząłem jeździć śmieciarką, to się dowiedziałem o napiwku, wcześniej też nigdy nie dawałem. Czasami rozmawiam z chłopakami, to mi powiedzieli ze na mojej ulicy to tylko parę domów daje napiwki. Spytaj się sąsiadów czy oni dają ...
  • Odpowiedz
@Robstar: I nikogo nie kusi, aby się przejść po okolicy i przywłaszczyć coś sobie, zanim przyjedzie śmieciara? Przecież po godzinie spacerku uzbiera się więcej kasy, niż po tygodniu w robocie.
  • Odpowiedz
@Robstar: przykro mi ale ja moim nie dam. Co miesiac srednio raz omijaja moj odcinek ulicy. Potem koty to rozpierdalajá bo ludzie nie chowaja kublow powrotem na podworka tylko stoja tak do nastepnego collection day. Moge cos z tym zrobic?
  • Odpowiedz