@Lookazz: @srgs: @AVAW: A normalny kompilator GCC, nie jakieś MSowe nie wiadomo co mówi "stray U+.... character in source fie", można sobie wtedy wyszukać co to za znak i wszystko jasne. Kiedyś się tak #!$%@?łem na laborce z programowania na studiach, chyba niechcący mi się jakiś niewidoczny znak wpisało, który ładnie się wlepił we wcięcia.
@srgs @msichal miałem podobną sytuację w piątek kiedy przekopiowałem kod assemblera z repozytorium i dokleił się na początek BOM z utf8 LE. Chyba z pół godziny próbowałem zrozumieć czemu kod się nie asembluje, a komunikat w outpucie brzmiał mniej więcej jak '#!$%@?' xD
Kiedyś się tak #!$%@?łem na laborce z programowania na studiach, chyba niechcący mi się jakiś niewidoczny znak wpisało, który ładnie się wlepił we wcięcia.
@msichal miałem podobną sytuację w piątek kiedy przekopiowałem kod assemblera z repozytorium i dokleił się na początek BOM z utf8 LE. Chyba z pół godziny próbowałem zrozumieć czemu kod się nie asembluje, a komunikat w outpucie brzmiał mniej więcej jak '#!$%@?' xD
@srgs: No dobra. Ale nie jest dobrze wyjaśnione. Patrzysz że zamiast ; ma być ;