Aktywne Wpisy
JanRouterTrzeci +112
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
MishMashStudio666 +1923
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mbank #bankowosc
Dalej nie czytam, bo to oczywiście nie prawda ;)
Jak ja zanioslem kartę to konsultantka dzwoniła do klienta ale nie odbierał. Spieszylem się więc nie wiem jak to
@eleg Co nie znaczy, że jest rozsądna. Banku ma swoje procedury. Nie chciałeś się im podać i robisz problem.
@ZespolmBanku: zapomniałeś nas pozdrowić. Skoro tak prostą (i głupią) procedurę zdarza wam się spieprzyć to i z zastrzeżeniem karty możecie mieć problemy.
Bank nie jest od przekazywania portfeli. Chyba ze jest a o tym nie wiedzialem. Skoro nie chcial isc na policje to mogl wyslac poczta, byly dokumenty, wiec adres tez. A jak procedury bankowe sa be to lamiemy karte i po sprawie.
1.Daję nr karty, pani ją zastrzega, dzwoni do klienta informując, że ktoś portfel znalazł z dokumentami, ale nie pobraliśmy informacji kto to/jak się z nim skontaktować. Zablkowaliśmy pana karty.
2. Daję nr karty, pani ją zastzega, dzwoni do klienta informując, że ktoś portfel znalazł z dokumentami, i pyta go czy chce do znalazy nr telefonu. JA TELEFONU DO NIEGO PRZECIEŻ NIE CHCĘ.
W którym miejscu bank przekazująć
@Variv: jak widać po tym co napisał @nalej_mi_zupy - da się, tylko trzeba chcieć. Nie każdy ma czas by bawić się w jazdę i tracenie czasu na posterunku.
Komentarz usunięty przez autora
PS. Twój numer i tak przecież im się wyświetlił, chyba że masz zastrzeżony.
@enron: to nie tak ze trzeba chcieć. Takie są procedury w mBanku i dobra wola konsultanta nic tu nie zmienia. Oni za procedury odpowiedzialni nie są.
Pozdrawiamy, Zespół mBanku.
Konsultantka powiedziała ze poinformują o zastrzeżeniu karty. Jak ktos ma troche rozumu to i tak taka kartę zastrzeże i zamówi nowa. Ona wypełniła swoje obowiązki. OP nie chciał współpracowac. W procedurze jest napisane, ze kartę trzeba zastrzec i karta ma byc zastrzeżona. Nikt nie bedzie ryzykował utraty pracy bo ktos ma takie widzimisie. Poza tym system nie pozwala na wyświetlenie danych klienta bez identyfikacji
Używanie karty, którą się zgubiło poza domem to niezła głupota i wcale nie dziwię się mBankowi, że nie chce uczestniczyć w procesie zwracania karty. Kartę by zastrzegli, w kilka dni