Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

#pracbaza #praca #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Od tego czasu wiedziałem, że nie będę w życiu pracował fizycznie.
No i mówiłam im, że przyjdzie wyrównanie w przyszłym miesiącu, tak mi kazano powiedzieć, a ja sama do końca nie rozumiałam materiałów ze szkolenia, a była tylko jedna osoba do pomocy w tym pierwszym dniu. Co chwilę mówiłam "proszę
A przepraszam, jeszcze 3 dni na dziale rybnym w Realu, w okresie przedświątecznym (ostry z-------l, łowienie i "ogłuszanie" karpi, itp.), ale to z agencji na umowę o dzieło. Spory bonus finansowy za to dostałam, bo byli bardzo zadowoleni. Pomimo zapierdzielania przez 8h w wodzie i lodówce, to było bardzo sympatycznie :)
Komentarz usunięty przez autora