Wpis z mikrobloga

Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gran pojedź sobie do Nessebaru koniecznie.
Jak masz możliwość to odwiedź Sozopol. Jest pięknie nad wodą.

A co do allin to nie w--------j ile wlezie bo po 4 dniach się na to nie będziesz mógł patrzeć xD no i nakładaj ile zjesz. Można robić pre kursow, a nic tak nie denerwuje jak januszerka z talerzem po brzegi, który zostawiają w połowie, bo już nie mogą.
  • Odpowiedz
  • 1
@hpiotrekh te pierwsze to mam w planach, o sozopolu nie myśleliśmy, ale wrzucę na tapet różowej i przemyślimy, to będzie nasza wspólna decyzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gran tyle że my wynajęliśmy auto (starą fieste od Polaka za 50€ na dwa dni. Ale klima była więc git xD) i pojechaliśmy jeszcze do Varny i właśnie do Sozopolu.

Generalnie bardzo sympatyczny wypad.
Mieliśmy tylko śniadania ale to chyba było nawet lepiej jeśli nie che się siedzieć w hotelu, bo bez problemu można się stołować na mieście. A i bez problemu można kupić arbuza którego pokroja, wina które naleją z
  • Odpowiedz
  • 12
@AtlantyQ dziekuje, fakt od nie dawna jest tu zdecydowanie za dużo hejtu i nienawiści do rowerzystów polityków psiarzy (sam jestem) etc
Zdecydowanie za dużo.
  • Odpowiedz