Aktywne Wpisy

Salido +803
Minął 1. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
5 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
5 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
5 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
5 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-433025-25
Pobierz
nobon +402

#pracbaza #praca #pytanie
I kazali nam spieprzać xD
Dostalem pozniej przelew za 3dniowe szkolenie ktore polegalo tylko i wylacznie na sluchaniu :) na browarka dla studenta bylo :)
@furia_narasta: U mnie najkrótsza praca trwała 4 godziny. Szkoła średnia, na wakacje zatrudniłam się w fabryce czekolady, bo ich pracownicy na terenie firmy mogli jeść tyle czekoladek ile tylko byli w stanie w siebie zmieścić. Przyjęli mnie w poniedziałek i jak na złość jeszcze tego samego dnia zmienili zasady - zakazali jedzenia czekoladek, a w zamian za to dali jakiś marny rabat do ich
Żadnego szkolenia, ani nic... W zasadzie nie wiedziałem co ja tam robie.
Nie przyszedłem 3 dnia, ale pieniążki zostały mi wypłacone :)
Okazało się, że od razu jadę w teren. Przydzielono mi takiego buraka, mocno nie pasowało, że dali mu nowego bo zaniza tempo pracy. Starałem się robić najlepiej jak umiałem. Po dniówce miałem dość, wiedziałem że to już koniec kariery
15 minut, miałem być ankieterem, a jak poszedłem w teren, to okazało się, że miałem też nagabywać staruszków na zakup przecenionych fantów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)