Wpis z mikrobloga

• 927
Z takich życiowych sukcesów, to nauczyłem różowego grać w gre. Przeczekałem początkowy moment zwątpienia 'kochanie, ja nie umiem, sam pograj', wytrwale tłumaczyłem zasady mechaniki pojazdu, jak zmieniać biegi, jak pracować gazem i hamulcem i oto jest. Mój różowy stał się pełnoprawnym wirtualnym kierowcą WRC (choć osobiście preferuje grupę B). Rano budzi mnie ryk Audi Quattro, powoli przyzwyczajam się do przekleństw, kiedy straci 3 ms do pierwszego miejsca. Wieczorem do mnie przyjeżdża, browary już nakupione i gramy w trybie hot seat. Polecam ten styl życia.
#pcmasterrace #zwiazki #wygryw
Pobierz Krachu - Z takich życiowych sukcesów, to nauczyłem różowego grać w gre. Przeczekałem ...
źródło: comment_XNzL684RvZk8wNvtfaWz7eUDGUJQ5CZb.jpg
  • 99
@Krachu My z kolei najwięcej grywamy w różne mordobicia - Tekken, Soul Calibur, Street Fighter itp. W tego ostatniego różowa gra lepiej ode mnie - zaczęła sobie analizować klatki animacji i dostosowywać do nich gameplay. Oprócz tego polubiła też wszystko, co wiąże się z Metal Gear Solid - piątkę już przeszła, a niedługo będziemy robili Peace Walkera w co-opie.