Wpis z mikrobloga

nie wiem czy jestem głupi, ale mnie to po prostu rozprasza i tyle. Moim zdaniem trochę zbyt mocno zwracają uwagę i jest mało czytelne. Może gdyby wszystkie samochody takie miały byłoby inaczej.

@geuze: to samo mozna powiedziec o ledach / xenonach - wiekszosc aut ma zolte swiatla
  • Odpowiedz
  • 0
@Bob-Omb to trochę szkoda, o ile cena nie jest rewolucyjna to byłbym raczej u konkurencji. Chociaż ta za rwd lub awd życzy sobie już więcej, może właśnie dlatego.
  • Odpowiedz
@Eco999: no dokładnie. Przeniesienie napędu na tył lub awd "trochę" kosztuję. Natomiast sam nie byłem przekonany do FWD dopóki się GTI nie przejechałem. Dodatkowy plus jeszcze przedniego napędu to waga.
  • Odpowiedz
@patolove: aktywny tempomat i pewnie większość innych dodatków jest taka sama tu i tu bo to praktycznie takie same samochody. Różnią się detalami pozycjonującymi markę typu te kierunki "dynamiczne" przez co Leon wychodzi sporo taniej.
Z drugiej strony Leon po prostu wygląda dużo ciekawiej ;-) Konkretnie Cupra i GTI to nie wiem czy bezpośredni rywale bo przez sporo wyższą moc i wygląd golf raczej nie ma szans w takim porównaniu,
  • Odpowiedz