Aktywne Wpisy
,,Terytorium Ukrainy miało zostać ostatecznie anektowane do Rosji. Czy całe? To chyba wciąż pozostaje niejasne. Z materiałów przechwyconych od wywiadu rosyjskiego wynika, że FSB zaplanowało regionalne administracje okupacyjne tylko na lewym brzegu Dniepru i w Kijowie".
I teraz pytanie do ,,starszych i mądrzejszych". Skoro Moskal od początku nie chciał zajmować całej Ukrainy to po co ten cały amok pomagania UKRAINIE ponad stan?
#ukraina #rosja #bekazukrainy
I teraz pytanie do ,,starszych i mądrzejszych". Skoro Moskal od początku nie chciał zajmować całej Ukrainy to po co ten cały amok pomagania UKRAINIE ponad stan?
#ukraina #rosja #bekazukrainy
exFASaczity +42
Szybko spadlo #danielmagical
@prawdziwek cena cena cena. Na tego był duży rabat dlatego taki a nie inny :)
@kruszon71: jaka cena orientacyjnie jeśli można spytać?:)
jak cenowo wypada w porównaniu do bmw 135i, jeśli też brałeś pod uwagę?
Komentarz usunięty przez autora
P.s myslalem ze bedzie większy ból dupy bo vag i kolejny Gulf
Nie wiem za to, kto wpadł na pomysł, by zgapione z amerykańskich muscle carów migacze, montować w #!$%@? Golfach.
Tyle kunia i tylko przednia oś to nie ma sensu :P
@qmed: @Zgredzimierz: z tego co kojarzę to performance mają szperę, i to taką w miarę z prawdziwego zdarzenia a nie system blokowania hamulców
@Vanni: nie wiem czy jestem głupi, ale mnie to po prostu rozprasza i tyle. Moim zdaniem trochę zbyt mocno zwracają uwagę i jest mało czytelne. Może gdyby wszystkie samochody takie miały byłoby inaczej.
Może i były, ale raczej jako ciekawostka -
Komentarz usunięty przez autora
@geuze: to samo mozna powiedziec o ledach / xenonach - wiekszosc aut ma zolte swiatla