Wpis z mikrobloga

@geuze: Sekwencyjne kierunkowskazy były już w samochodach amerykańskich od lat 60. Nie wiem, czy Europejczycy są jacyś głupsi, skoro przeszkadzają niektórym czerwone kierunki z tyłu, a co dopiero te płynące.
Nie wiem za to, kto wpadł na pomysł, by zgapione z amerykańskich muscle carów migacze, montować w #!$%@? Golfach.
. Nie wiem, czy Europejczycy są jacyś głupsi, skoro przeszkadzają niektórym czerwone kierunki z tyłu, a co dopiero te płynące.

@Vanni: nie wiem czy jestem głupi, ale mnie to po prostu rozprasza i tyle. Moim zdaniem trochę zbyt mocno zwracają uwagę i jest mało czytelne. Może gdyby wszystkie samochody takie miały byłoby inaczej.

Sekwencyjne kierunkowskazy były już w samochodach amerykańskich od lat 60.

Może i były, ale raczej jako ciekawostka -
nie wiem czy jestem głupi, ale mnie to po prostu rozprasza i tyle. Moim zdaniem trochę zbyt mocno zwracają uwagę i jest mało czytelne. Może gdyby wszystkie samochody takie miały byłoby inaczej.

@geuze: to samo mozna powiedziec o ledach / xenonach - wiekszosc aut ma zolte swiatla
@Bob-Omb to trochę szkoda, o ile cena nie jest rewolucyjna to byłbym raczej u konkurencji. Chociaż ta za rwd lub awd życzy sobie już więcej, może właśnie dlatego.
@Eco999: no dokładnie. Przeniesienie napędu na tył lub awd "trochę" kosztuję. Natomiast sam nie byłem przekonany do FWD dopóki się GTI nie przejechałem. Dodatkowy plus jeszcze przedniego napędu to waga.