@pinkman356: jeśli nie masz o tym totalnie pojęcia to idź do DOBREJ techbazy. Jeśli masz o tym pojęcie. P-----l to i sam się ucz, nie ma sensu chodzić na zajęcia w technikum na których będziesz się nudził, a nie można zazwyczaj ich ominąć bo to ponadgimnazjalna i hurr durr musisz mieć obecność. Idź do LO wyjdź z niego szybko. W trakcie po pierwsze sam się baw i próbuj, pisz do
@pinkman356: Liceum - lepiej zdasz maturę i masz większą szansę, że dostaniesz się na kierunek jaki będziesz chciał. Nauka programowania w technikum jest śmieszna.
@pinkman356: Nie wiem czemu ludzie zastanawiają się nad technikum, rok dłużej i totalna strata czasu. Jak chcesz być programistą to i tak pewnie się otrzesz o studia, a jeżeli nie to będziesz mógł rok szybciej zacząć pracować. Zamiast zajęć to lepiej jak najszybciej skończyć szkołę i uczyć się w domu. W szkole skupiasz się na przedmiotach potrzebnych do matury i na angielskim. Reszta wystarczy na 3. Potem szybko idiesz studiować kucowanie,
@laki1: błąd! jedyna prawidłowa to TECHNIKUM! sam to przerabiałem :)
1. umiesz dużo więcej niz ci z liceum 2. wiekszosci ciezko sie zmotywowac do nauki 3. nauczysz sie TYLKO webdeva... a co z linuksem, systemami, siecią itd? tego nauczysz sie w technikum 4. dodatkowo w technikum nauczysz sie podstaw informatyki z kazdej gałęzi, bazy danych, sieci programowanie, webdev, grafika
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Gulash2k: przydatny :D
bez różnicy, jak jesteś zajebisty to możesz i skończyć zawodówkę
Nie wiem czemu ludzie zastanawiają się nad technikum, rok dłużej i totalna strata czasu. Jak chcesz być programistą to i tak pewnie się otrzesz o studia, a jeżeli nie to będziesz mógł rok szybciej zacząć pracować. Zamiast zajęć to lepiej jak najszybciej skończyć szkołę i uczyć się w domu.
W szkole skupiasz się na przedmiotach potrzebnych do matury i na angielskim. Reszta wystarczy na 3. Potem szybko idiesz studiować kucowanie,
@Gulash2k: powiedz mi gdzie honorują papier z technikum? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Chyba dla #programista1.5k ...
Jak na studia to liceum lepiej, bo szybciej. Ale tak czy siak sporo nauki własnej przez licem/technikum i studia będzie potrzeba.
1. umiesz dużo więcej niz ci z liceum
2. wiekszosci ciezko sie zmotywowac do nauki
3. nauczysz sie TYLKO webdeva... a co z linuksem, systemami, siecią itd? tego nauczysz sie w technikum
4. dodatkowo w technikum nauczysz sie podstaw informatyki z kazdej gałęzi, bazy danych, sieci programowanie, webdev, grafika