Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Gulash2k: przydatny :D
bez różnicy, jak jesteś zajebisty to możesz i skończyć zawodówkę
Nie wiem czemu ludzie zastanawiają się nad technikum, rok dłużej i totalna strata czasu. Jak chcesz być programistą to i tak pewnie się otrzesz o studia, a jeżeli nie to będziesz mógł rok szybciej zacząć pracować. Zamiast zajęć to lepiej jak najszybciej skończyć szkołę i uczyć się w domu.
W szkole skupiasz się na przedmiotach potrzebnych do matury i na angielskim. Reszta wystarczy na 3. Potem szybko idiesz studiować kucowanie,
@Gulash2k: powiedz mi gdzie honorują papier z technikum? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Chyba dla #programista1.5k ...
Jak na studia to liceum lepiej, bo szybciej. Ale tak czy siak sporo nauki własnej przez licem/technikum i studia będzie potrzeba.
1. umiesz dużo więcej niz ci z liceum
2. wiekszosci ciezko sie zmotywowac do nauki
3. nauczysz sie TYLKO webdeva... a co z linuksem, systemami, siecią itd? tego nauczysz sie w technikum
4. dodatkowo w technikum nauczysz sie podstaw informatyki z kazdej gałęzi, bazy danych, sieci programowanie, webdev, grafika