Aktywne Wpisy

Styline +274
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IntruderXXL +77
Skromne 46cm w przedramieniu na żyle.
PS: Jakiś update sytuacji wleci na dniach myślę bo się porobiłooo....
#strongaf #chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
PS: Jakiś update sytuacji wleci na dniach myślę bo się porobiłooo....
#strongaf #chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: ForeArm
Pobierz

![Strefa Czystego Transportu w Krakowie? Wprowadzana jak w Mińsku [KULISY]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d0252159a0ddbc8df24a87bb422bf2aabb5ad165d51546e274b6e390498a3a48,q80.jpg)

Jestem w-------y. Jest mi przykro że ludzie są tak s---------i że na każdym kroku patrzą jak Cie tu w-----ć.
Chce kupić pierwszy w swoim życiu samochód. Zebrałem ledwo ledwo 13 tysięcy. Wiem że jeśli chodzi o kupno samochodu to są to bardzo śmieszne pieniądze jednak jak na moje możliwości jest to dosyć sporo.
Zdaje sobie również sprawę z tego że w tej cenie nie kupie samochodu w nie wiadomo jakim super stanie. Ale K---A to co się dzieje to jest jakaś masakra.
Oglądałem już sporo samochodów, ludzie pisali że w idealnym stanie itd. Jednak na miejscu okazywało się zupełnie inaczej.
Wczoraj znalazłem fajny samochód w tej cenie, gość w ogłoszeniu jak i przez telefon zapewniał że samochód jest w 100% sprawny. Miałem sporo kilometrów do przejechania, jednak pomyślałem że warto. Na wstępie okazało się że koło dwu masowe do wymiany, problemy z elektroniką (jakieś kontrolki dziwne się świeciły) ogólnie stan tego samochodu to jakaś totalna porażka... W-------m się na gościa, mówię że k---a przejechałem w c--j kilometrów bo zapewniał że nie ma żadnych problemów. Pedał nawet nic nie odpowiedział.
K---a czy ludzie muszą być tak z-----i? Nie mogą już przez telefon chociaż powiedzieć o tak istotnej rzeczy jak z-----a dwumasa? Szukają frajera który przyjedzie i jakoś mu wcisną takiego grata...
W-------m się, nie wiem po co to pisze. Chyba odpuszczę zakup samochodu bo i tak nigdy nic nie znajdę (╯︵╰,)
#motoryzacja #pytanie #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
źródło: comment_4q5aoaKg4O6aUFZpR9Y71K3aKRV5ur1o.jpg
PobierzW tej cenie znajdziesz megankę II 1.6 16V w dobrym stanie oraz zainstalujesz gaz a może i styknie na rozrząd plus KZFR.
@mjnck: Albo eleganckie, albo E36. Wybierz jedno.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora