Aktywne Wpisy

Rv0000 +33

Minieri +33
No dzisiaj dałem się zrobić, aż mi wstyd. Gościu wszedł na stację, chwycił Oshee różowe z lodówki i Halne Megamocne 10% z półki na dole, podchodzi do kasy i mówi od razu że płaci kartą ale coś mu NFC dzisiaj nawala, próbuje i nic, mówię że może blikiem w takim razie a on że nie, nie i mówi to dziękuję, odłożę. Podchodzi do lodówki, odkłada Oshee tak żebym widział i schyla się

Link do znaleziska
Niech premiera będzie naprawdę udana!
#fallout #falloutmod #rpg #crpg #staregry #retrogaming #postapokalipsa #mirkoreklama
Wołam ludzi z #crpg #rpg!
@Bethesda_sucks @wielooczek @poloyabolo @kurp @sejsmita @JohnMarkII @jast @Ercefet @Sad_Statue @RealAKP @Jurigag @bzykacz @t3m4 @wysuszony @HpALc_9000 @aknozorm @m00n @czarnobiaua @Niedowiarek
źródło: comment_VoEjgxlngpIKW4cdCiYaxtlUOYA8j4eD.jpg
PobierzWołam ludzi z #crpg #rpg!
@Darnath @daedalus_pl @Riges @Althorion @Rv0000 @bzykacz @Senior_Mordino @atteint @lowca_randroidow @vateras131 @arszonto @chciwykrasnolud @Munchhausen @NormanCroucher @adfox @wojtaasp @liqui6 @Kapral_Marchewa @UrbanHorn @
Wołam ludzi z #crpg #rpg!
@MerytorycznieNiepoprawny @oficer-prowadzacy @sunsu-sun @Herflik @Wiedmolol @Herbatnik @m00n @Skyworld @arszonto @liqui6 @Asterling @KafkaZwanaFranzem @MrocznaKapibara
źródło: comment_RC7DuWEbvJA8DECPmzPjlrNAoArgB85w.jpg
Pobierz@Sagez a wiecie jak ten duży mod do new vegas kiedy on będzie?