Aktywne Wpisy

nonOfUsAreFree +85
Rozwiążmy to raz na zawsze
#wladcapierscieni
#wladcapierscieni
źródło: 0e0ac0341ec0eb588119b7c97f82f1a4
Pobierz
LadySandra +3
Co by było?
- Ludzie by masowo przechodzili na linuxa. 12.7% (41)
- pogodzili by się z tym i płacili co miesiąc. 27.2% (88)
- Ludzie by siedzieli na starych wersjach windowsa. 55.1% (178)
- Zaczeliby kupować drozszy sprzęt z MacOS. 5.0% (16)

Od x lat jeżdżę na grób pewnej dziewczyny, która poznałem w internetach za małolata. Widziałem się z nią ma żywo może dwa razy, za to przegadalismy nie jedna noc. Nic więcej, żadnych planów wobec niej, po prostu super koleżanka do rozmów, bardzo ciepło ja wspominam. Pamiętam do dziś jak, któregoś dnia napisała do mnie, po drugiej stronie jednak byla jej siostra cioteczna. Joasia zginęła w wypadku samochodym wracając do domu, gdzie miała się dowiedzieć niedługo potem, że dostała się na wymarzone studia. Zginęła 8 lipca 2009 roku, i mimo, że jest to zwykła dziewczyna z internetu, to czuje się lekko zdolowany, że w tym roku przegapiłem rocznicę i nie zdarzyłem przyjechać.
Komentarz usunięty przez autora
@Cipkobrody: i do dzisiaj kiśnie z koleżankami xD ciekawa alternatywna wersja.
@pomaranczowy_anon: 18-19 lat to akurat wiek, gdzie się często ginie w wypadkach.
Ja sam przeżyłem kilka historii, znacznie bardziej nieprawdopodobnych, niż takie, które tutaj czy to w anonimowych wyznaniach byłyby uznane za oczywisty bait. Oczywiście nie wiadomo, czy to prawda, ale też nie uznawałbym tego za jakieś nieprawdopodobne. Każdy ma chyba ma znajomego, który w tym wieku przynajmniej wpadł w niekontrolowany poślizg.
A ostatecznie