Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki jakie miejsce parkingowe będzie lepsze? Przy ścianie czy w środku. Zaznaczyłem dwa między którymi się zastanawiam. Dodam że to przy ścianie jest trochę tańsze.
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
#parking #motoryzacja #nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka
Jakiś #!$%@?ęty ciul #!$%@?ł w sklepie kasjerkę jak burą s**e, bo mu się cena na jakiejś gównianej bombonierce nie zgadzała. A że pysk mam jak wrota i kasjerką też parę lat byłam to zaproponowałam z uroczym uśmiechem, by #!$%@?ła mu w łeb tą bombonierką. Mina obydwu bezcenna.
Koleś oczywiście został z otwartą paszczą, bo łatwo sie #!$%@? kasjerkę, która jest w pracy, a trudniej mnie (ma się ten sukowaty wyraz twarzy i togę w ręce. Taki #!$%@? kozak, a togi się boi :P:p). Więc zapytałam, czy bierze tę bombonierkę czy mu żal 1,20 zł, to mu pożyczę, bo się śpieszę a chce kupic fajki. Wylazł ze sklepu. Uśmiech kasjerki będę nosiła ze sobą cały dzień !
Komentarz usunięty przez autora
@chchmiel: jaka #!$%@? logika, jakich rozowych pasków, po prostu widzę pewien dysonans, który jest zwyczajnie komiczny i sprawia, że jesteś smieszny. to że tego nie widzisz, nie znaczy, że tak nie jest (eureka - taki INTELIGENTNY typ jak ty powinien chyba to wiedzieć :))
@chchmiel: tylko, że ja nigdzie nie napisałem, że nie może używać portali społecznościowych. dysonans jest w tym CO piszesz, a nie w tym ŻE PISZESZ. naprawdę nie potrafisz tego zrozumieć, internetowy shopenhauerze? bohatersko odpowiadasz na argumenty, które sam sobie wymyślasz i wciskasz komus
Trzeci problem, że ta 'dyskusja' to sa twoje odpowiedzi na własne projekcje, a ja tylko je
@chchmiel: Noszę w kieszeni spodni. Nie zajmie mi to dużo czasu bejb.
Czemu, wprawę już mam, pierwszy raz zaliczyłam na agresywnym narkomanie z ansztaldu, bez asysty bejb. Nie pod wiatr of kors i trzeba szybko #!$%@?ć ale da się, naprawdę.
Jak nazwać osobę, która ze strachu nosi cały czas ze sobą gaz pieprzowy w kieszeni spodni? To potwierdza moje przypuszczenie, że jesteś tylko małą, znerwicowaną, wystraszoną świata, histeryczką.
@kannah34: Widzę u ciebie typową projekcję psychologiczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)