Wpis z mikrobloga

• 31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Pan_Marcin w sumie jedna z lepszych lektur w licbazie, szkoda było zakłócać streamem :p

@jull-jonowski warto to jeszcze oglądać? ja skończyłem na końcu pierwszego sezonu/początku drugiego. Bodajże wczoraj odpaliłem z ciekawosci i gruby siedział przymulony i się nic nie działo, gocha wrak człowieka na taborecie obok i tyle
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@first ani trochę, tak tylko śmieszkuję. Równie dobrze mogli mieć 30 lat i pisać od rzeczy. Wątpię żeby był jakiś mirek który u----ł maturę przez magicala
  • Odpowiedz
@cadet: mnie bardziej śmieszy sranie, że matura to bzdura, a później płacz, że się nie zdało. Albo płacz, że się nie zdało i się nie dostanie na żadne studia (albo dostanie, ale od tate pasem), zamiast płakać nad swoją głupotą, że się nie przyswoiło jakichkolwiek podstaw xD.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@first ja tam nie komentuję bo już parę ładnych lat mam to za sobą. Zawsze można było napisać lepiej ale dostałem się tam gdzie chciałem i tyle.
  • Odpowiedz
@cadet: no tak, jakby sie mialo ten rozum i nastawienie co teraz i tamten wiek...ale i tak za duzo halasu o nic moim zdaniem. Ja napisałem średniawo i nie dostałem się tam, gdzie chciałem, ale zaraz poprawiłem i było już git ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz