Aktywne Wpisy

Traczex +253
Dotrwałem do ssz. Panie bucku daj mi siłę. 230k tak mniej więcej. Spora część samemu. #budujzwykopem #chwalesie
źródło: temp_file3195960490737242815
Pobierz
GodALLU +16
#seriale Hit czy kit ? Ocena powyżej 8 na Filmweb. Warto się wgłębiać w to uniwersum?
źródło: temp_file1888691987490844567
Pobierz

Malowany człowiek to fantasy wysokich lotów, które boryka się z kilkoma małymi problemami. To przyjemna lektura na zerwanie nocki lub dzień wolny. Odnajdą się w niej zarówno fani fantasy, jak i literatury przygodowej.
#recenzja #ksiazki #ksiazka
źródło: comment_5cVpBFHR6CFbAKOZ068BizF1D9iUwtTR.jpg
Pobierz@Minho: xD
ale pewnie resztę i tak przeczytam - ehhh
Jak wyjdzie piąty tom - The Core(może nawet gdzieś na jesień/zimę tego roku) to przeczytam bo już autor nie ma za bardzo jak odwlekać tego finału. Do tej pory pozostałe tomy to jedno wielkie backstory innych postaci i odwlekanie głównego wątku. Lubisz czytać rozdziały z Arlenem, za to te o Leeshy czy
Jak dla mnie jak tom 1 to powiedzmy 7pkt - to dalsze tomy to 3max, ale z ciekawości zobacz może Ci podejdzie.
Faktycznie jakby lanie wody wyjać to w każdym tomie z 2-3 rozdziały by zostały, tzn te co wnoszą cos
Tak dopiero od Pustynnej Włóczni autor staje się wrednym s---------m, rzucając czytelnikom jakieś marne ochłapy o durnych postaciach. A wątki Leeshy sprawiły, że szczerze jej nienawidzę całym swoim serduszkiem.